sjuk?

nejnejenje vill inte! Igår fick jag ont i bröstet och idag hostar jag och är tjock i halsen, fan. Varken har tid eller lust till att vara sjuk, imorgon börjar ju hårdträningen!

Gårdagen för otroligt mysig med min fina vän malin, roligt att bli sminkad! Gillade verkligen min sminkning, svart och goldsotade. Men jag ogillade kajalen, inte min grej. Maliu köpte 2 superfina bilder. Synd att det var så dyrt :( Resten av gårdagen var jag med robin, äckligt mysigt. Vi åt donk och kollade på madagaskar 2. Han är bäst, så jävla underbar. Idag åt vi brunch på Köpings cafe, var helt okej men inget kan slå latte, inget! Jag har i mina dagar ätit på massa oliak cafeer o fik o olika städer, men caffe latte i köping slår fan allt, munorgasm varje gång. Jag har sagt det förut och jag säger det igen - toast nr 7!

Nu ska jag ta bilen till pappa, blir att spela bingolotto och läsa manus. Mysig söndag!

Hoppas alla haft en toppen helg!

(nu är kontraktet för lägenheten skrivet, om en månad är det dags <3 )

en bal på slottet

Yo mates. Dagarna flyger på. Efter skolan är jag alltid helt slut! Somnar direkt när jag kommer hem typ en timme sen somnar jag vid 10 igen, hur ska det gå när dansen och alla prov börjar haha... Hur som helst så flyter livet på och det är underbart att ha körkort. Fick ett brev idag som berättade att jag kunde hämta ut det på posten - men de har bara öppet från 8 till 6 på vardagar.. Och jag kommer hem halv 7 och halv 10 varje dag så vet int enär jag ska hinna hämta ut det, med det löser sig :) Annars då? Igår var jag i alla fall effektiv efter en timmes powernap. Gick ut med busig hund 4 km, var hos optikern(ska fixa linser) och så storstäda jag rummet i typ 2 timmar. Var väldigt behövligt efter att ha levt i sin egen skit i några veckor, hehe.

Imorgon ska jag träffa min Malin, längtar alltid. Vi ska ta tåget till Västerås, luncha och sen fotas på The Studio. Kommer säkerligen bli roligt med min pärla. Resten av helgen kommer nog gå åt till att läsa manus och skriva rollanalys, hard life of a student.

Nu umgås jag med världens bästa människa. Han ligger i min säng och är vacker. ALLA verkar vara ute och festa ikväll, kul för folk som fått lön, kul. Själv sitter man här med en mcdonalds latte vid min sida (aldrig fel) och 2 kr på kontot och drömmer mig bort. Vad är väl en bal på slottet?


matilda, jag och amandisch

att köra

Tjänna! Tog som sagt bilen till skolan idag, läskigt men spännande. Hade danslektion, sen köra hem madde sen åkte jag och lindis till köping. Vi bestämmde oss spontant för att äta lunch på latte...mmmm blir aldrig besviken - toas nr 7 säger jag bara. Jag är helt slut nu, tar mycket mentalt av att sitta och köra, men spänner sig lite hela tiden och det gäller att inte åka fel haha.. JUSTE! Jag ch linda tankade idag haha, tur att ingen såg oss.. Men det gick ju bra och vi kom hem :) Nu ska jag nog ta en powernap annars kommer jag nog aldrig ta tummen ur röven och göra något.. MÅSTE till optikern idag och fixa linser, måste ut och busa med zmilla och måste egentligen städa mitt äckliga rum.. Men vi får se hur det blir med det.

Buss och hej

Onsdag?

Är det redan onsdag?! Vad händer? Jag som tyckte att veckorna rusade förbi på sommarlovet, men det är ingenting mot va de gör nu, gisses. Nu sitter jag här och dricker tee med omelett imagen, bästa frukosten. Jag slockande 5 min efter so you think you can dance börja igår...typiskt, men trött tjej.  All nervositet har släppt nu, kroppen och knoppen är helt färdiga haha. Lika lycklig är jag! :D Vi får se fall det blir globen med robin om 2 veckor :) FÖR ATT SE OZZYYYYY!!!!!!!!!!!!!! Vill så hemskt gärna se honom igen, och nu är han i bätttre form än någonsin. Idag ska vi leka i skolan, äntligen haha. Sen slutar jag efter lunch. Måste verkligen få tag i skolgrejer nu, allt är slut överallt, men så blir det när man är sent ut elin!

Va långa mina inlägg har börjat blivit, har jag mycket att säga? Eller är jag bara pratglad? Jagär typ överlycklig att umgås med folk igen, jag har mer eller mindre levt i min egen misär de senaste 2 veckorna. Knappt hunnit duscha, ätit eller sovit haha. Men nu har jag körkortet i handen, seger! Ochd e vare fan värt.

Bjuder på en bild med en läskig blåval*ryser*. Jag tog mig äntligen mod att våga googla på dem, men det kommer nog at yttligare några år innan jag slår upp ordet blåval på youtube hehe, skräcken.


happppyyy

Idag har jag gått runt med ett leende på läpparna och en sol i magen, så lycklig tjej! Skolan ville aldrig ta slut dock, jag ville bara hem och köra och fira! Det var superduper roligt men läskigt att köra själv, utan mami som en hjälpande hand. Sen begav vi oss till gillet och åt plankstek nom nom nom, och baccardi melon mmm godis. Nu är jag för mätt. Ska duscha sen skriva första loggboken, ja ni hörde rätt, ingen mjukstart i skolan här inte. Något som suger mer än mest är att jag på torsdagar har 2 lektioner, okej chill tänker ni men jag har 5 och en halvtimme mellan dessa två äckliga lektioner, fyyyyyyy. Nåväl, blir väl att simma med hanna då elelr plugga, eller nått.

Jag tror jag gick ner 5 kg idag, i alla fall kändes det som en sån tyngd som släpptes från min mage och bröst :')

På torsdag ska ajg agera chafför! Ska köra mamma till jobbet, sen ta lilla bilen till skolan, sen hämta bror i kungsör och sen hem, jajemensan!

puss på er!

KÖRKORT

Jag har tagit körkort
Elin har tagit körkort

Måste smaka på orden, det här är för underbart för att vara sant. Tårarna bara sputar och händerna bara darrar, det här är minst lika bra som att fylla 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUSSSSSSSSSSSSSSS

kiwi

Tjött. Har ju varit uppe varje dag runt 7 den senaste veckan för att försöka hitta rutiner - men ändå slockande jag och sov som en gris när jag kom hem, typ. Nu äter jag kiwi och funderar på att göra något vettigt. Mamma kommer i alla fall hem runt 7 och då ska vi göra burgareeee mm med friscobröd och ananas. Sen övningsköra resten av dagen som då kvartstår. Har övervägt hela dagen att träna..gym eller löpning, men nej. Längtar till danslektionerna drar igång, ska bli så roligt! Det känns okej att börja skolan, känns faktiskt som om man aldrig haft nå sommarlov när man kom dit. Kul att träffa alla människor, speciellt mina tjejer :) <3

Ska nog fortsätta mysa i sängen nu, passa på liksom.puss

Home is were my heart is

Hemma! Har haft en otroligt rolig och musig visit at Kolmården. Roliga och söta djur, fint hotell med lyxig spaavdelning och världens största frukost buffé, och givetvis världens bästa sällskap mami. Jag körde hela vägen dit och hela vägen hem, tapper tjej. Man blir så fruktansvärt trött mentalt av att köra så långt och så länge. Dessutom körde jag i vildmarkssafarit = krypkörning i en timme. Så nu kan jag det och start i backar utan att blinka haha. Det var en srtuts som hacka på bilen, en giraffbebis som galoppera över vägen och en gnu une som dia precis framför oss, moments! Hade med mig kameran med givetvis satt mineskortet kvar i datorn... Tur att man har en ny och fin mobil man kan fota och filma med :) Idag gick vi även in på akvariumet.. Det var hemskt men samtidigt spännande. Jag hade ståpäls under hela färden och hjätklappningar. Aporna och fåglarna var helt okej men när v kom till ormarna och hajarna mådde jag baar psyikisk dåligt haha... Hur som helst efter mycket mod (och övertalning) så klappade (läs:petade) jag på en rocka, oh lord. Nu ska jag packa upp, duscha och äta. Sen ska vi ut och övningsköra igen haha.. Stackars mamma, hon hinner inte ens se nyheter för vi övningskör på all ledig tid + att bensinräkningen inte bli nådig hehe... Ska sova hos pappa Sören ikväll i alla fall, och imorgon börjar skolan! Det ska faktiskt bli lite roligt, självklart är det roligt att träffa alla homies och höra vad dom gjort under sommaren. Jag kommer förlora den årliga "vem-är-brunast" tävlingen eftersom jag har levt i bilen och på körskolan, och vädret har ju inte varit det bästa so what to do. Nästa helg ska i alla fall jag och mallan fotas för the studio (som alla andra), men vi är ju inte som alla andra.

För övrigt fick jag en liten hjärnskakning idag, sängbord är inte att leka med! Fin bula <3

Oj så långt, orkade ni?

oh lord

Idag, är en mycket, mycket glad dag.

Skulle ta en kort nap vid 18.00. Vaknade typ 21.20. Vad hände? Trött brud. Vaknade av att älskling pussade på mig, bästa sättet att vakna på. Nu står tacogratängen i ugnen tihihihihihihi. Imorgon åker jag och älskade mamma till kolmården!!! Vi ska bo på deras vildmarkshotell med spa, oh yes hotellfrukost. Och imorgon ska vi gå på djurparken och på söndag vildmarkssaffari. Om inte jag kan komma till utlandet får utlandet komma till mig :) Ska bli mysigt att bara umgås med mamma.

En till helt underbart rolig nyhet är att jag ska bli smabo, med min andra halva <3

2 körlektioner senare

Jajamensan.

Förresten när folk skriver typ räkfrossa så får jag upp bilder i huvudet hur massa människor runt ett bord vräker i sig räkor med giriga blickar och räksaft över hela sig hahaha... Asså jag menar typ som när man ser vampyrer dricka blod, eller asså..typ...

Nu kommer mallanisch!

kyssen

hej hej på dig min bror

HEJ. Jag har häcken full, seriöst. Jag är redan mentalt utmattad och skolan har inte ens börjat. Jag fpr väll se det positivt att min hjärna redan är uppvärmd för plugg, för ack så jag pluggar. ca 7 timmar varje dag, jävla äckel teori. Ungefär såhär ser mina dagar ut: vakna 6, plugga, ut med zmilla, plugga, körlektion, plugga, prov på körskolan, köra med mamma och plugga. Men heeey, låt mig klaga lite, min blogg mina rules tihi. Nu har jag pluggat så nu ska jag iväg till körskolan och ha lektion.. har 2 körlektioner idag, varav en är dubbel. Ni anar inte hur trött hjärnan blir. Ikväll ska jag iaf ut och gå med min livscoach malin, ska bli skönt att prata av sig. Idag kommer även min fina rob hem, bääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääst.

hejdå

lugg

juste! I lördags fick jag någo ryck och klippte till mig en lugg, jag är nöjd med resultatet.


highway star

Nobody gonna take my car, I'm gonna race it to the ground
Nobody gonna beat my car, it's gonna break the speed of sound
Ooh it's a killing machine it's got everything
Like a driving power big fat tires everything

Nobody gonna take my girl I'm gonna keep her to the end
Nobody gonna have my girl she stays close on every bend
Ooh she's a killing machine she's got everything
Like a moving mouth, body control and everything


Nobody gonna take my head I got speed inside my brain
Nobody gonna steal my head now that I'm on the road again
Ooh I'm in heaven again I'v got everything
Like a moving ground, throttle control and everything

I love it   and I need it   I bleed it
Yeah it's a wild hurricane
Allright hold tight. I'm a highway sta


Kämpe

Hi brothers. Ny vecka, nya möjligheter, right? Helgen var rolig och mysig på alla sätt. Lördagen spenderades först med att träffa Isa och äta pizza i kyrkbacken, sen mysa med Robin resten av kvällen, vi tittade på hitta nemo (läskig blåval). Igår så for jag och mamma till västerås för att fixa ny phonie till mig, som de flesta redan vet så har min varit inne på lagning hela sommarlovvet (vilket suger) och den gick tydligen inte att rädda så jag fick välja en ny för samma pris, yes. Blev en samsung touch, minneskort och hörlurar. Sen till körskolan och plugga terori i 4 timmar, avslutade kvällen hos pappa med bingolotto <3



Nu har jag nyss varit på körskolan och haft lektion, det gick great. Resten av dagen ska jag avar hundvakt till zmilla och max, och plugga teori, såklart. Känner att hela mitt sommarlov har gått åt att fokusera på körkortet, lite tråkigt men praktiskt, skulle aldrig orka ta det när skolan börjar. Om det blir fint väder i helgen ska jag och mamma åka och campa vid havet, sista pusten, sista friheten.

Kramen

alla dessa beslut

Hej puss. Igår vart en mycket lyckad utgång med Mikaela i Arboga, puss på det. Började med att vina hos henne sen tåget till boga, myste runt där sen till stadskällarn och dricka öl och dansa, sov hos babe. Idag är jag på konstigt humör och kan inte bestämma mig vad jag vill. Utgång? Umgås med teoriboken? Robin? Vännerna? Nu menar jag ju inte så att jag måste välja varken eller men någon väg måste man ju gå, liksom. En ska är säker, måste städa på mitt rum och duscha, bra elin, framsteg.


ful och kul

Okej. Nu ska den nakna sanningen fram, det här är jag.
Observera andra bilden har jag kollat på den första bilden o börjat garva åt mig själv, och lyckas på något vis se ännu fulare och groteskare ut.
lägg märke till att det är min egen hand




what to do

eeeh tja. Idag harjag inte gjort ett piss, lika bra. Men ska snart ta mig i kragen och få något gjort. ska till körskolan och göra prov i kungsör sen blir det att busa med johanna och sofie! Trion återförenas.

Imorgon då? Prov, övningskörning och milen med malin, det är gillar vi! Och min bäbis kommer hem imorgon!!! Det är lycka. puss och kram

taco

Idag unnade jag mig att sova ända till 10! om en timme bär det av till körskolan för körlektion. Idag ska jag även till kungsör till den körskolan och göra prov, dutti. Har lovat mamma och mig själv att baka tacogratäng också! Längtar. Skulle träffat min maddis idag men hon jobbar och har sig så att åka till vås i 3 timmar känns inte så fruktansvärt värt, en annan dag. Idag ska jag ta gymet med storm, jajamensan. Jag saknar min rockstjärna som har slut på semestern och har börjat jobba i norge igen, nu brudar ska vara glada över att ha era pojkvänner i samma land hela tiden.

Ååå vädret, solen! Kom tillbaka, jag behöver dig.

Recept på den UTSÖKTA tacogratängen

1kg köttfärs
två påsar taco krydda
4dl cremefrech
1 paket filadelfia ost

sallad och taco chips om du vill.

Balnda köttfärs och krydda, bryn köttfärsen tills den är klar

blanda cremefrechen å filadelfia osten (inget av de ska vara light de blir INTE gott) smeta ut i ugnfast form

på med lite riven ost
på med tacoköttfärsen på med ost in i ugnen ca kvar 20 min

new

Hej bebisar. Mmm jag är uppe med tuppen. Ska försöka få en ordning på de 2 sista veckorna i frihet, typ. Den här veckan har jag 2 körlektioner bokade, dessutom ska jag åka och leka med maddisch. Jag ska även hinna med en jävlarns massa prov samt att det är medeltidsdagarna i arboga i helgen, tihi.

Idag ska jag träna, löpning och styrketräning och sen lite yoga på det, kanske.. Om jag orkar.

Sitter och kämpar i mig frukost, vilket inte är likt mig, jag brukar älska frukost och vara hungrigast av de hungrigaste på morgonen, haha men min kropp är väl i chock. Nu ska jag pussa på min hund som har ont i magen, plutti..

Puss!

intensive


ring me

Hej favoriter. Idag fick jag en ring av robin, han är bäst.


trött

Hej partners. Dansveckan är över, tyvär. Har varit väldigt roligt, jobbigt men framförallt givande, ca 4,5 timmes hård dansträning om dan, svetten spruta. Dessutom var det ett härligt gäng! Nu har äntligen min mami kommit hem, som jag har saknat henne. Zmillis och broder också.

För övrigt då? Lite små ångest över att skolan snart börjar, små ångest över att jag snart har körkortsprov, mycket ångest över att jag inte har nå pengar, men trivs med livet ändå. Glad över att min fina (och kanske fulla) prins sover här ikväll och glad över alla mina fina vänner, och familj. Hoppas hoppas hoppas att det blir fint väder imorgon, jag har knappt fått på mig nån sol på jag vet inte hur många veckor så det är jag nog värd.

Jag vill ah pizza, godis och cola, so bad!


btw

Jag vill verkligen inte börja skolan, på riktigt. Nejnejnejenejenejejejejejejejjejejejejejeeeeeeeeeeeee

da..dans

Heeeeej! Okej nu kör vi, full rulle! Den efterlängtade dansveckan har börjat, även den inte så efterlängtade träningsvärken. En pina att ta sig upp ur sängen i morse, men man märker att man lever. Ca 4-5 timmars dans varje dag, kan det bli bättre?!

För övrigt så fortsätter jag vara nöjd med livet, pussas med Robin och äta gott. Pluggar dessutom teori så ögonen blöder. På fredag kommer min familj hem, längtar!
Här är mitt senaste klipp, nya favorit kappan? (älskar färgen!)




RSS 2.0