Pluto

Hej kamrater! Vad händer och sker? Har haft fullt upp med livet så förlåt mina trogna läsare, förlåt!

Kom hem från roadtripen i onsdags, sen på kvällen stack jag och Mickis ut och dansa på B&S, roligt! Inte min grej alls att festa på onsdagar men det är ju sommarlov, så vafan. Sen resten av veckan har jag tagit mig igenom halkan, som för övrigt var väldigt rolig. Har pussas med R och tränat på gym. Igår tog jag tåget till Västerås för att fira fina Madelen som också gått och blivit en färsk 18-åring. Grillning och 5-kamp bjöd kvällen på, senare utgång på Pluto! Kul men ack så mycket folk + att maddis tappa sin ring :( Sen sov jag och amanda hos den andra amanda som har gått ocg blivit jätte sjuk, krya!

Fick förresten jätte fina ringar av amanda i present igår, tack!

Nu ska jag fortsätta min jakt efter någon som vill bruncha med mig på latte när dom öppnar. Asså deras toast är to die for.

Nästa vecka väntar ett intensivt dansläger, ska bli så roligt att dansa igen, hela min kropp spritter!

PUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSS

Inception

Hej bajskorvar. Har nyss varit på bio med Robin och hans syster Rebecca här uppe i Övik. Inception, rekommenderar starkt! För övrigt haqr vi haft en väldigt mysig men intensiv tid här, några dagar till skulle inte skada men man börjar ju få lite hemlängtan. Det gör inte saken bättre att min familj åker bort på torsdag och är borta i över 1,5 vecka. Hur ska jag överleva? Världens mest sällskapsjukaste människa och världens mammagris. Zmillis är någon jag alltid saknar, min bästa vän(hon är en hund).

Lite bitter blir man över att läsa alla statusar på facebook om folk som solar och badar där hemma också, soldyrkare som man är. Men jag behöver ingen sol när jag har min med mig, tihi. Är fortfarande lite ledsen över mitt favoritbloggpar break up, men.. ja men.

Imorgon far vi hem, på torsdag blir det halkan och på fredag ska jag till madde och fira hennes 18 års dag = utgång i Västerås.

buss och kran



kärlek

Här ligger jag lyckligt ovetande om vad som hänt i bloggvärlden på min och min kärleks lilla semester. Nu sitter min vackra rockstjärna med en bok i den ena handen och whiskey i den andra. Helt plötsligt blir jag helt stel, kall. Jag flackar förvirrat med blicken över texten, två...tre gånger. Det hugger i hjärtat och jag vill bara skrika NEJ! Jag är så nära tårar, de bränner, men det vågar jag knappt erkänna. Cimon och Forni har gjort slut. Nu tänker ni säkert alla både det ena och andra om mig. Men jag älskade dom båda. Jag älskade hur de beskrev sin kärlek och passion för varandra i text på deras bloggar. Jag älskar hur han beskrev henne som en gudinna och hon beskrev honom som en gud. Jag blev kär och varm av att bara läsa all kärlek. Men nu när jag läser o deras smärta, tårar, så känns det som även jag gjort slut med dem..

Men då, kommer min kärlek tassandes över golvet från fotöljen till sängen där jag ligger i min hjätresorg och kysser mig som bara han kan och säger att han älskar mig, som bara han kan.

Det, är riktig kärlek

Amor vincit omnia et nos cedamus amori

.

Gävle

Tjena! Nu lever jag, typ. Igår bar det av till gävle direkt. Lunchade på stan och sen gick jag och robin och kolla på kläder, jag brät mitt shoppingförbud, men what to do. Sen gick vi till lägenheten som vi fårr låna och sov och plugga körkort. Magen började kurra så vi begav oss ner på city igen och Harrys lockade mest, och vilka goda hamburgare! Helt fantastiska. Till maten drack vi 0,5 liter öl och efter det provade vi mojitos och bullito, surt men gött! Jag testade även rosa pantern, cosmopolitan, rom och cola och cider. Cool brud va? Mycket billigare här än hemma i köping. Det var en väldigt mysig kväll med en väldigt mysig kille och det blev tom lite dans mot slutet, jag menar vem kan stå still med alkohol i kroppen och med americano som spelas? Vi vaknade nyss, eller robin sover fortfarande men det är fint väder så det ska vi väl inte sova bort. Senare idag bär det av till Sundsvall, där ska vi sova på hotell<3<3<3<3<3<3<3 och äta hotellfrukost<3<3<3<3<3<3



(lbåde glad och besviken över att inte fått visa leg nån gång)

roadtrips and roadkills

morrn.

Jag har varit väldigt aktiv den här veckan. I måndags blev det att cykla 1 mil med Isa Sallanto och nakenbada på malmön, mycket trevligt och mycket..naket. I tisdags var jag ju ut och jogga si sådär 2 km, inte mycket att hurra för men med tanke på att jag inte tränat på typ en månad så mjukstartar vi. I onsdags blev det att cykla ca 1 mil med min kära Johanna Jansson. Vi cyklade till min stuga där vi låg o stekte i poolen hela dagen, även grillat bjöds det på. Igår så invigde jag mitt gymkort! 1,5 timme hårdträning. Ca 4 km på bandet och den en ordentlig genomkörare med alla maskiner, och givetvis stretch. Idag smärtar kroppen men jag klagar inte! Skönt att vara igång.

Så nu har jag skrytit klart om hur duktig jag är :)

Shiet det är inte alls långt kvar till uppskrivning och uppkörningen (får lite panik). Men det ska nog gå bra, ska plugga under hela min och robins roadtrip som vi påbörjar idag. Ska träna vägskyltar och regler mm. Sen har jag ju bokat några körlektioner veckan innan det är dags. Spännande va? Igår betalade jag förresten min första räkning, själv! Har ju blitt vuxen och skaffat bankdosa*stolt*. Nu är alla körkortsavgifter betalda, och om allt går som det ska så har mitt körkort gått på ca 7 lakan..

Back to the roadtrip! Idag åker vi, om typ en halvtimme när vi druckit kaffe. Först bär det av mot Östhammar, öregrund. Där ska vi njuta av kusten och varandra. Mot kvällen bär det av mot gävle där vi ska övernatta. Imorgon så bär det troligtvis av till sundsvall, där vi ska bo på fint hotell och äta frukostbuffé hihi. Resten av resan kommer vi troligtvis spendera i Ö-vik, mys!

Nej nu ska jag väcka liv i min pojkvän... om han fortfarande andas?

(puss på dig min favorit malin som är hemma från england, hoppas du haft det fetast!)



Tröja från Gina med spettsrygg, me like.

running



Ska nu inviga mina skönheterna i springspåret! Vi kommer ta dte lugn, med tanke på att jag har varit sjuk i 2,5 veckor och inte tränat på 4 så vill vi inte att någon dör. De kostade 990, har kostat 1600, fynd gillar vi!

jag klär i din andedräkt


utan dina andetag


från och med du

Jag har världens gulligaste skavsår


18 år

Hey mates! Ledsen för usel uppdatering, men hör och häpna, även jag har ett liv utanför mitt rums väggar. I måndags så begav jag mig till örebro för att spendera en heldag med min malin, shopping! Tisdag-torsdag Gävle med pappa, lite shopping där också (kommer snart läggas in på rehab). Blev lite sola och bada i havet också, bättrade på både brännan och förskylningen. Sen ÄNTLIGEN, blev det fredag. Vaknade bredvid min prins, somnade om och begav mig senare till latte för att äta brunch på latte med mami och robi. 18 år hörrni, 18 år. Resten av dagen så skurade jag allt från mig själv till utemöblerna. Sen kom mina underbara och fina vänner och totalgjorde min dag och kväll. Grillning och party at my garden. Sen, håll i er, så tog b&s min oskuld, med storm! Svetten lacka(spruta) och skratten flödade. Tack för en toppen kväll. Och jag måste tillägga att detta var nog den mest perfekta fylla jag uppnått, förlorade talförmågan lite men vem behöver den när ingen hör en. Ett minus var min jävla hosta, som har setat i 2 veckor... Pencillin står på schemat tror jag minsann.

Sitter just nu hos robin med han och jonas(partyking). De kollar på AC/DC konsert och jag läser bloggar. Jag här extremt gossugen, vem är inte det dagen efter?

Så, nu - gos!

TACK, för allt <3

Bilder (lovar på riktigt) inom kortiz

sena nätter

Här sitter jag, bara för att jag kan!

mr moon


bathe your skin

Nu är jag på hemmaplan igen, blev en helg i arboga. Igår lekte jag med robin och jonas, dom bada, vi grilla och hyrde film - mysig dag, helt enkelt. Nu sitter jag här och flyter, fyfan vad jag skulle uppskatta robins svala källare nu, olidligt varmt här på översta våningen, olidligt! Jag kan trösta mig med att detta är svalt mot vad det kommer vara på jobbet, då man dessutom måste hålla hjärnverksamheten och kroppen igång. Söndagar är värst, hur kan folk vara så lata? Neeej, nu ska vi inte vara sånna.

Nästa vecka har att bjuda på en örebroresa och en födelsedag, bara roligt vill säga!

But darlin' I'll bathe your skin
I'll even wash your clothes
Just give me some candy
Before i go

rött är sött

Har förresten precis vart med om min sista fredag som 17-åring, skumt haha. Tänkte göra en liten önskelista, för skoj skull.

  • Locktång
  • Röda höga converse
  • Röd Ipod (ja jag gillar rött)
  • Berlocker från pandora till armband
  • Roliga nagellack
  • Finga ringar
  • osv osv osv

hard work work

Hej kamrater! Här sitter jag, i massagestolen, nyss hemkommen från jobbet med en extrem huvud och ryggvärk, hårt att ligga på topp. Jag är i alla fall nyduschad och startklar, väntar på att rob ska höra av sig och leverara besket om det blir följa med och sova i arboga eller...sova hemma, i mina nytvättade, nytorkade och nybäddade underbara säng. Jag älskar min säng. Annars så har jag sovit och gosat i princip hela dagen, och jobbat. Nu ska jag göra något åt skallen och glutta på tv.


puss på re

vin

blir jag konstig av




jordgubbar!

Blir inte mycket skriva här inte. Nåväl. Den här veckan har jag typ levt som en vampyr inne och osocial. Jag är fortfarande förskyld men pigg i kroppen nu. Jag har spenderat de senaste dagarna i Kungsör hos min pappa och syster. Har varit hundvakt och busat med min älskling Tova. Riskettan är gjord nu också, skönt! Halkan om typ 3 veckor. Kämpa på elin. Idag kommer världens bästa och snällaste människa hem, robiiiiii! Det är därför jag älskar torsdagar. Det kittlar i magen och man duschar och byter(ibland) ut mjukisbyxorna mot civiliserade kläder, ibland. Tänk att jag fortfarande beter mig som en kär liten 13 åring varje gång vi ses, men det är väl bra? Jag är livrädd för att bli ett sånt där tråkigt par som tar allt och varandra för givet. Men det är ingen risk med oss, vi fortsätter att vara kära och passionerade.*fniss*

Jag saknar så många! Brudarna i västerås ska ha en extra puss, så tomt utan er varje dag. Sen så saknar jag en av mina bästa vänner Malin, men nästa vecka gör vi örebro farligt, längtar. Och hmm det är något mer som händer nästa vecka fredagen den 16 juli...Kommer inte ihåg vad det va ;)

Nu ska jag äta jordgubbar, PUSS!


sjukt

Jag är frisk!
Och så är man inte det
;pppPpPPpPpPpPPPp

back in business

Hör upp gott folk! Jag är tillbaka, sjukare och jävligare än någonsin. Har varit en rolig vecka på många vis, men medaljen har alltid sin baksida. Fan va dryga och omogna människor det finns alltså, helt sinnes. Nåpväl, mina människor och bra band är bra skit i alla fall. Jag tänkte inom kort göra en lista med plus och minus från peace, och bilder, men just nu får ni nöja er med ett smakprov. Kan även nämna att jag träffade Johan Palm och Björn Gustafsson, starstruck på hög nivå lätt. Nu ska jag fortsätta snora och hosta vidare och försöka få en röst, puss.



RSS 2.0