puss

Hej mina kära. Sov hos hjärtat igår. Idag har jag varit med världens finaste Linda. Öppet hus på ullvi och latte. toast nr 7 två dagar i rad, inte illa! nu rå? väntar på mina homies. Sen då? Allt kan hända Annars är jag glad och lycklig och går på koffein och nikotin.

Over and out

dont fucking tell me what to do

My smoking is killing me
My diet's killing me
My heels are killing me
My shopping's killing me

Let go, you're killing me
Ease up, you're killing me
Calm down, you're killing me
My god, you're killing me


världens finaste lapp från världens finaste människa


hård start

vaknade med ryggvärk, strålar ut i högra armen+ kan inte vrida nacken. underbart, underbart. Ska slänga i mig teet sen snubbla iväg till tåget.

4....veckor...kvar...HÅLL.....UT!

be happy

Nu i mindre glada tider som dessa, med prov, krav,beslut, sjukdom osv, så måste man tänka på allt som faktiskt gör en glad, riktigt jävla lycklig, full med skratt ja you name it. Robin gör mig fruktansvärt lycklig, varje dag. Han får mig att känna mig speciell och älskad, för den jag är. Dessutom är han lika sjuk i huvudet som mig så jag skrattar konstant med honom, typ. Dessutom är han ju min hjärtvän, pussar är härligt. Jag blir glad av god mat, som man lägger ner lite extra tid på även fast man inte har tid. Jag tycker om mina fina vänner som alltid finns där och förgyller mina dagar. Alltid en axel att gråta på och alltid någon att skratta med(åt). Min familj är även den gelt underbar, ställer upp i vått och torrt. Jag är exrtemt glad ocg taggad över harry potter på bio på fredag, ack som jag längtat! Jag är glad över att man tatuering är aktuell, bara modet som saknas.
osv osv osv osv.

Där ser ni! Det finns en hel del grejer att vara glad över och uppskatta. Vet inte varför jag skrev detta men ibland behöver vi nog alla en påminnelse över det bra, och inte bara det dåliga och jobbiga.



OKEJ JAG MÅSTE BARA FÅ GRÅTA LITE MYCKET ÖVER ATT MITT PANDORA-ARMBAND ÄR TOTALT AV! TRASIG! SÖNDER! fick det i present av min älskling när jag fyllde 17, så ja, ont i hjärtat och tårar i ögonen.

blir kär bara jag ser denna


mmmm

tack mamma, bäst är du.
Resten av kvällen blir det plugg med tee och choklad. Sovmorgon imorgon kommer vara guld värt!
Favoriten: chili& honey



dans och drömmar



boktips! Dans och drömmar av Nora Roberts.

söndagsrutin

Hoppla! Jisses vad helgen gått fort, gah. Igår så tog jag och robban sovmorgon sen så fikade jag på latte med mickis. Resten av lördagen har jag slitit rumpan av mig, sen sov jag och min kära i arboga där vi slockan som två sälar. Fett trötta hela tiden, det är mycket nu. Idag tog vi också sovmorgon, sen slitet lite lite. Slitit liv azzå tihi. Sen lagade jag och mamma jätte god mat, mmm.

Nu sitter jag i kungsör hemma hos pappa och spelar bingolotto och äter godis. Ska börja plugga nu, veckan kommer bli hård. Nationella på onsdag, saco i sthlm på torsdag och engelskaprov på fredag. Samt att det är mycket med dansen, träning och projektarbetet. Suger hårt att mitt hjärta inte lugnat ner sig. Hut tråkigt är det inte att dansa ut och bara titta på alla andra som svettas? Suck..
Typ 5 veckor till jullov, sköööööönt. Längtar så till jul, älskar allt mys.

nej nu ska jag vinna några mille på birre.
pussen

fredagsmys

Fredag! Nyss ätit tacos (ofc) och nu väntar jag på min fina som ska komma och mysa och kolla på idol, bättre? Tåget hem var försenat en timme, tur att jag hade Linda med mig <3 Vi drack varm choklad med vispgrädde på Waynes sen inhandla vi nya veckorevyn. Veckan har varit roligt och snorig.

Nu ska jag pussas, puss!

passagerare



Jag står och väntar på min skjuts
Men jag har glömt bort var jag ska
Så jag flyter bara med
Glider lika planlöst av
Mot en helt ny dag



snö och mys

Det snöar!
Jag kommer ta mig igenom denna vinter också, med blod, svett och tårar. Det är inte nådigt att cykla till tåget i -25. Men jag kan inte låta bli att låta myset i mig komma fram, ännu mer. Tänk så mysigt med ljus, glögg, pepparkakor, varm hud och ihoptrasslade ben. Att vara inne i värmen när man ser att det snöar ute. Sen blir det ju en annan sak när man kommer ut, men det är en annan femma. Juste! Jag har köpt min första julklapp :)

puss

orgasm


vänner

Det finns vissa personer, man behöver inte ens känna dem speciellt bra, som man vara vill öppna sig för och berätta ens hela livshistoria. Man vill berätta allt bra, allt dåligt och allt som inte ens har någon betydelse. Man vill berätta om sin kärlek, skola, hälsa och allmänt om livet i sin helhet. Man vill att personen ska lyssna och förstå. Man vet att den personen inte säger det till resten av världen. Man vet att man kan ringa personen vilken tid som helst på dygnet och gråta, eller skratta. Det kan ha gått ett halvår sen ni träffades och ni får ändå aldrig slut på ämnen, ni har alltid något gemensamt. Man vet att personen allt ställer upp, och personen vet att du alltid ställer upp.

Ni vet vilka ni är <3

france

suivez votre coeur

misery




Not that I didn't care, It's that I didn't know
It's not what I didn't feel, It's what I didn't show






kaffe

Godmorgon godisar.
Har nu vaknat upp från min skönhetssömn, har precis ätit frukost och vi ska snart bege oss till IKEA.
Saknar min andra halva där hemma, känns alltid lika konstigt att inte vakna brevid honom på helgen, min kropp är ju van. Kanske är därför jag har haft ont i hjärtat? Smärta, hjärtklappningen, ingen aptit och svårt att andas. Hmm ska nog kolla upp det här.

Nåväl, ta hand om er!

words




”Allow your mind to connect with your heart”



puss

Hej pussar och kramar!
Lovet har hitills varit göttans. I måndags så bada jag som sagt. I tisdags så blev det gym 1,5 timme. Efter det så kom Johanna och Sofie till mig :) Bastu och god middag, hur mysigt som helst. Har saknat mina tjejer. När jag är med dom känner jag mig inte lika dum i huvudet <3
I onsdags hade jag faktiskt inte ett smack planerat! Tog en rejäl sovmorgon sen gick jag och sofie 7 km med zmilla. Sen mös vi hemma hos mig med tee och grejer, sen gick vi 7 km till haha. Igår så tog jag tåget till västerås. Sen hem igen och då tog jag och sofie bilen till arboga för att TATUERA oss! Men jag bangade i sista sekund med jag höll sofie i handen och var moraliskt stöd, hennes blev as fin! På handleden, hon skrev "jag ångrar ingenting" på franska. Komiska skulle vara fall hon ångra den haha, då kan hon lägga till: förutom den här tatueringen. Skämt åsido.
Sen så kom min fina, underbara, vackra, varma, älskade rob hit och sov, vilket han fortfarande gör haha. Helt slut stackarn <3 Ska nog krypa ner en timme till innan pappa kommer och hämtar mig, gäcle till söndag you know.

hejohej

cam


heart

With every beat of my heart
darling

Konst









all you need is love

There's nothing you can do that can't be done
Nothing you can sing that can't be sung
Nothing you can say but you can learn how to play the game
It's easy

I loved you first, I loved you first



And history books forgot about us and the bible didn't mention us






lövely löv

hej fuckers. Äntligen har jag mitt efterlängtade lov! :D happy girl. I helgen blev det utgång i arboga och annat sköj. Idag så har jag lekt med min syster anna i kungsör hela dagen, och tova såklart. Gick upp 8 imorse hos pappa och gick till henne som en zombie, åt frukost, sen packa vi iväg oss till arboga badhus.  Det var hur mysigt som helst, tova var hur glad och söt som helst! Sen åkte vi till kungsör igen där alla däckade och sov ett tag. Sen när jag vakna så tog jag med mig hundarna på en löptur i skogen, hur mysigt? Nu ska jag göra tacos sen krypa ner och..inte göra ett skit ;) Kommer somna som en säl ikväll med tanke på dagens aktiviteter.

Morgondagen kommer bli lite lugnare. Ska försöka gymma lite med Emily hade jag tänkt. Sen mot kvällen kommer min barndomsbästis Johanna hit och myser, kanske en sleepover? Hur som helst längtar jag ihjäl mig efter henne. Hon är den person jag känt längst och bäst. Ser mig själv i henne och vi har aldrig bråkat eftersom vi förstår varandra så bra. Skönare brud får man leta efter. Synd att man inte hinner träffas mer eftersom hon går på ösby i sala, och har även skaffat sig en lägenhet där.

Tanken var att jag skulle träffa min andra favorit person Malin i veckan också, men eftersom våra scheman för veckan inte passar ihop så blir det nog inget. Skulle behöva gå och prata av mig <3

Förresten så har jag massor med drömmar och planer om framtiden, det här kan bli så jävla bra!

Ibland känns det som jag lever ett dubbelliv, det liv jag har hemma och det jag har i västerås. Det har väl sina för och nackdelar.

RSS 2.0