f(u)ck

Ber om ursäkt, som vanligt. Men denna gång är anledningen att jag hade lyckats med att ta bort sökfältet på min dator? weird. Hur som helst rullar allt på. Förra söndagen cyklade jag från köping till kungsör. Förra tisdagen gymmade jag och söta Emily i 2 timmar, duktiga. I onsdags sprang jag 5 km på skoljoggen och i torsdags fick jag lins(er). Fullt ös med andra ord. Helgen har varit msyig. I fredags sov jag själv, buhu. Men mitt hjärtegull kom på lördag så vi tog en powernap då ist. Lördag kväll så dansade jag på kulturnatta. På bänkar och i konserthuset. Igår stack min bäbis innan jag ens hade vaknat för han skulle åka cross. Resten av gårdagen gjorde jag.. Inte ett skit. Eller jo jag röstade för första gången. Jag tänkte ta ett inlägg om politik och om människors okunnskap någon dag. Men just nu hinner jag inte får jag måste trampa iväg till tåget. Har några timmars dans nu på morgonen. Ska prova på en hip hop grupp här i Köping ikväll i 2 timmar. Hoppas det blir något :) Kommer bli en hård dag. Har sovit för få timmar, men man är väl en viking? JUSTEEEEEEE var till sömmerskan i lördags och pratade balklänning HIHIHIHI.

pusch

puss

Hej

att klippa eller inte klippa

Jag har gått och blivit sugen på att klippa page igen. Nu menar jag inte att jag haft det förut men jag har gått i de tankarna förut. Men nu har ju mitt hår blivit så långt och härligt så jag kommer antagligen gråta och ångra mig efteråt, eller? Skulle vara så skönt att slippa alla dessa tovor som jag måste bekämpa varje dag. Trror helt seriöst att det kommer någon när ajg sover och fuckar upp det för det står åt alla håll o kanter när jag vaknar, ingen nådig morgonfrilla här inte. Dessutom tror jag att mitt ansikte skulle passa i page, en lång sådan



konstig elin, allt är som det ska


SHE IS MY MAN

Det blev ikea med mamma, syster anna och lille tova :) Det var mysigt! Tova är busigast i världen, och ni kan gissa om hon hade kul haha. Nu sitter jag här, home alone och fryster om tossingarna. Men jag ska banne mig inte bli sittandes här resten av denna lördagskväll. Har lovat mamsen att städa hela lägenheten, så det är exakt avd jag ska göra. Tjill att va själv hemma för då kan jag lyssna på vilken musik, hur högt jag vill. Sen vore dte feting bra om jag gjorde svenska läxan, men det kommer nog inte bli något mer än en tanke. Har även planer på att uppdatera mitt CV, måste jag skriva att jag har körkort nu ocskå;)

kom nyss åt nån knapp så allt blev så här, kurvigt. Knasigt.

Kanske ska lägga upp min städlista? Jofan, för den är inte som du tror.

inte som du tror



Mina nya hjärtliga strumpbyxor. Lindex 59 riksdaler.

hej o hej

Hej folket. Sorry för dålig upd. Livet flyter på. Den här veckan har varit grym på många sätt. Ozzy var grym och det var grymt härligt att ha robin hemma hela veckan. Slutat tidigt flera dagar samt sett 2 föreställningar med skolan, aldrig fel. Sov hos robin igår. Vi kollade på vildingarnas land och åt chips. Nu sitter jag hemma. Jag, syster och mamma tänkte ha en heldag tillsammans och umgås. Vi bestämde oss för eskilstuna och att hänga där. Men vipps så har dom bytt planen och vill åka till äckel västerås. Inte så sugen längre haha. Så trött på dne staden men jaja, jag är nog bara bitter.
häddå

body souffle

Hej söt! Igår va en fett lyckad kväll. Dansade gärnet och har ett typ svart blåmärke på knäet, hm. Kul att träffa alla finisar, gott och blandat! Folk från kungsör, arboga och köping. Och från andra städer också. Jag och linda söp oss bokstavligen talat under bordet (internt skämt). Sen kom min älkslings älskling och hämta mig, sen hem till mig och mysa. Hon somnade som en stock så jag kollade på min godnattsaga sex and the city. Seriöst jag måste kolla på minst ett avsnitt varje kväll annars kan jag inte sova haha.. Nu har min kärlek åkt hem och här sitter jag och dricker vätskeersättning. Ska ta och städa rummet, inte för att det är jätte äckligt utanför att jag måste komma igång och göra något annars komme rjag bli sittandes här, och ett extra fint och rent rum tackar man aldrig nej till. Ikvälkl ska jag till papi. Ska ringa honom nu och be honom köpa en bingolott tills ikväll <3

Imorgon är det måndag - dags för ny träningsvärk och nya äventyr! På tisdag ska jag rob och jonas till sthlm och rocka sönder till ozzy på globen. Sen sover vi i sthlm sen direkt med tåget till skolan på onsdag, hårt liv, men visst fan lever man :D

PUUUUUUUUUUSSSSSS

NU GÖR DET INGET OM JAG DÖR FÖR NU VET JAG VAD MINA LÄPPAR ÄR TILL FÖR. PLÖTSLIGT ÄR DET INTE GRAVITATIONEN SOM HÅLLER DIG KVAR PÅ JORDEN, DET ÄR HAN.

kvällens outfit, en underbar långklänning med en underbar rygg, tack isa!
snyggt att mina ryggmuskler ser ut som en rumpa </3


balettisch


justice moves slow, but it comes in the end

Hej snyggingar!
Hela veckan har varit bra, tycker jag. Har skrattat ovanligt mycket och dansat såklart. Jag vet inte vad de lägger i maten men något är det, eller hur madde och olivia?;) Hur som helst så hade typ alla damp igår, speciellt på oss 3, vilket bara blev komiskt efter ett tag, nåväl. Igår så tog jag mammas lilla bil till arboga där min prins bor. Vi köpte godis och hyde film - kungfu panda. Vi är inne i någon period då vi bara tittar på tecknade filmer haha, mysigt ju. Vi var stentrötta och somnade strax efter 11. Idag hade jag tid hos optikern klockan 10 för att fixa linser. Vaknade självklart inte av klockan imorse så försov mig till halv 10.. Men tur att jag är en racerförare så jag hann (nej jag körde inte för fort). Haha jag kommer bara få lins på mitt högra öga för mitt vänstra är bortom räddning.. what to do man. At the moment lyssnar jag på ozzy, för jag ska se honom på tiiiisdag! Såg honom på hultsfred 07, men nu sägs det att ahn är bättre form än någonsin så jag väntar mig en sjujävla show :D Han är en sån där artist som sitter kvar i hjärtat från min hårdrockertid, hans texter <3

Idag då? Jo snart ska jag ut och gå med Isa och min lilla hund zmilla. Sen mot kvällen blir det feting party för julle och olivia, vad gör vi?

NU KÖR VI!

lever!

Hej hej på dig min bror. Jag lever, gulligt att ni har saknat mig <3 Skolan rullar på och det är underbart att dansa och träna igen. I måndags körde jag vilse i 2 fucking timmar när jag skulle åka hem från dansen..bra gjort elin, bra. Men allt är som dte ska för jag har aldrig haft något vidare lokalsinne. Men 180 grader fel när man ska hem? Illa... Igår lekte jag med Isa, vi gick runt i köping och shoppade p-piller osv. Sen myste vi hemma hos henne och provade läppstift, kvinnan har typ 200 olika helt nya i alla dessa färger. Lycklig tjej blev jag när jag fick låna ett orange :) Jag som letat efetr ett orange läppstift i över ett år. Nåväl. Nu har jag precis duschat o sitter o äter en banan, om cirkus en halvtimme sitter jag på bussen till kungsör, ska mysa hos pappa ikväll.

Bjuder på en bild, för ovanlighetenskull ;)


RSS 2.0