midsommar

hej babes. Helegn har varit fin, med min fina. Igår..förrgår åkte vi hjälmaren runt med motorcykeln, mysigosi. PÅ midsommarafton så var jag först hos pappa och år god grillad mat sen till köping där jag träffa rob, jonas och peder. Myste runt i köping sen träffa vi bella och co. Idag har jag jobbat, nu är jag helt slut och har ont överallt. Men man behöver inte oroa sig för att få tråkigt i alla fall. Nu ska jag packa det sista inför peace! Imorgon drar vi, runt 11 snåret serrni. Ses vi där? japps.

puss och kram min pojkvän är bäst i världen

(pojkarna badade i gropen, observera att jag inte badat i år än)


















prison blues

Jag älskar att jag älskar världens bästa musik, seriöst. Just nu så sitter jag och spelar folsom prison blues med kära johnny cash, tar mig tillbaka till yngre dagar när jag och johanna sjöng o spela gitarr i skolan hela dagarna. Jag saknar johanna förresten. Hon är en sån där vän som man har hållit ihop sen barnsben och jag ser mig själv i henne. Lika bänga och lika bra humor. Sist vi sågs var det snö på backen, så johanna, en dejt? du och jag? jag ska vara en gentelman, lovar. no hands! no hand! (du vet vad jag menar).


The Beatles




sunny

Ett smakprov på dagens utflykt!




edge baby




Intensivt

Min dag har typ sett ut såhär: Upp klockan 06.00 för frukost, därefter en timmes promenad med hundarna. 08.00-09.30 körskolan. Hem till sis, plugga teori från 10.00-12.00. Promenad med dogsen 12.00-13.30. Mat. Plugga teori 14.00-15.00. Yes! Och nu är halkan bokad. Fett taggad tjej jao. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen cykla till körskolan och göra prov på datorn. Ikväll blir det tacos med papi. Imorgon? Först körskolan, sen leka med mallan kalas brallan, kinamat, malmön och prat verkar stå på schemat, klagar inte. Om en vecka drar jag till peace!

En extra puss till maddis som åker och discotävlar imorgon, EM eller VM i tjeckien eller slovakien(!?) Spelar ingen roll för ni är ju våra svenska mästare vilket som <3 Lycka till bebis, håller alla tummar och tår!

resor

Hej fans. Sorry för dålig uppdatering. Har bott hos min prins hela helgen. Vi har spelat guitar hero för fulla muggar, jag har tom jobbat mig upp till medium! Skills. Sen har vi kollat på arbogas karneval, pussats, ätit godis och pizza, sovit(jääääääätte mycket) och haft det mys. Ibland behöver man såna här helger och bara komma bort från allt.

Idag har jag övningskört i regnet, gick kanon. Ingen är död än i alla fall. Imorgon börjar min intensivutbildning, taggad!

Idag när vi satt i bilen sa mamma: Vet du vad jag funderar på? Att vi borde åka till USA nästa sommar när du tagit studenten, du kan få det i examenspresent. Jag ba WHOOOOOOOOOOOOOOOT? Skapligt glad tjäj. Vi ska bo lite överallt hos våra släktingar runt om i USA, mestadels Brooklyn. Det vill säga att vi kommer vara nära NEW YORK och vad tänker vi alla på då? SEX AND THE CITY! Jag måste leta upp adressen till Carries lägenhet och ta en flashig bild på hennes trapp, nyss blivit avsläppt från en dejt av Mr Big. Typ.

Och snart är det dags att boka Thailandsresan med rob! Shit vad jag längtar, hello paradise! Vi kommer vara där i minst 2 veckor, great.

Härligt att drömma sig bort när regnet står som spön i backen, nu ska jag packa och fixa sen bär det av till pappa. Bingolotto är slut men jag hittar nog på något.

Puss

håkan h



Folk säger att framgången förstört dig så
Jamen, nåt skulle snart ha förstört mig ändå

alone

Konstigt väder, konstigt humör. Känner mig lite som tredje hjulet eller något...
Mysig kväll, mysig morgon. Har tråkigt. Någon som vill göra något? Är hundvakt till 2 galna golden, om det lockar.

BRRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL

grannfejden

Det blev en lyckad grillad måltid med cola och jordgubbar med grädde till efterätt. Nu ligger min man och glor på grannfejden, jag är lagom road.


amor

ego amor olle ego amor


jag älskar att jag älskar


jävligaste av platser

Cyklade som sagt till malmön med min bebis idag, så jävla värt det när man ser hur lycklig hon blir när hon får bada. Va där själv eftersom ingen jävel(frågade typ hela köping) ville följa med, alla hade tydligen fullt upp..................... Nej nu ska vi inte vara bittra, jag och zmillis hade en mysig dag iaf. Nu har jag städat lägenheten i 2 h, mami kommer bli så glad. Luktar gott och fint ärä. Det är även fint att jag fårr lite färg på mig hihi. Nu ska jag klä på mig lite för att ta mig till big inn och shoppa grillgrejer, min älskling kommer ju hem ikväll så vi ska grilla och pussas. Imorgon ska jag vara hundvakt gånger 2! Maxinen kommer hit. Hoppas det blir okej väder så man kan busa med dom ute. Juste! Lilla maddisen jobbar ju i telefonväxeln idag så jag ringde och tjattra lite med henne. Sushi och estetfest imorgon? Kanske det kanske. Saknar redan mina bebisar.

Jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster
rusa rakt in i ditt liv
Du har lämnat mig på den jävligaste av platser
och jag vill ha dig

malmön

Morrn. Vaknade inte av klockan, idag heller. Men nu har jag fått i mig lite frulle och ska packa ner vatten och filt för att cykla med min trogna och bästa hund zmilla. Jag ger upp med att försöka få med mig sällskap, eller så tvingar jag robin imorgon. Nej solen kallar!

puss och kram

vänner

Blev lite rörd till hjärtat av denna kvinnas beskrivning av vänner, för ack så sant. Läs själva, mina älskade vänner. (Vill även påpeka att min pojkvän råkar vara en av mina närmsta och bästa vän.)

http://stureplan.se/bloggar/michaela

M

Vissa människor är bra på alla sätt, tom när dom är dåliga. Vissa människor förändras aldrig eller påverkas av andra, vissa människor är sig själva och leker livet med kärlek som budord. Vissa människor kommer man aldrig förlora kontakten med, även fast de flyttat till en annan stad, ett nytt liv. Vissa människor kan man prata med i evigheter utan att få slut på ämnen och åsikter. Vissa människor tänker man aldrig något ont om, eller säger något ont om. Men alla människor är olika.

Tack M, du är en väldigt fin och bra vän

död

Pollen kommer bli min död

Det gör inget

Det gör inget. Det gör inget att jag är vaken fast jag är så trött att jag skulle kunna somna 21.00. Det gör inget att jag äter kladdkaka med grädde 00.40. Det gör inget att jag sitter och fyller min mp3 med ny fräsch musik 00.30. Det gör inget att jag saknar mina fina vänner. Det gör inget att spela gitarr 00.00. Det gör inget att jag skulle göra allt för att få sova i Robins famn i natt. Det gör inget att jag sitter och tittar på bilder från förr, hultsfred 07 och peace and love 08. Det gör inget att jag saknar min septum-piercing. Det gör faktiskt inget. För jag har sommarlov.



















Göm dig i mina franska nätter

Franska nätter
Romantik
Pojken på linan säger
jag har inte tid

han har inte tid
vackra flickor
tusentals
hon i fönstret ger dig allt vad du vill ha

allt som du vill ha
för hon finns där bland tabletter, billigt vin och cigaretter
o hon finns där, hon finns där hos dig
så kom hit till mina nätter
karuseller och paljetter
kom hit, kom hit, kom hit här hos mig

tusen drömar
hårt liv
vackra betty bakom en skrivmaskin
limosiner
kastanjetter o
siluetter o så spanskt vin
tusen sagor, tusen sagor
fulla bussar, fulla bussar,
bakåt strömmar bakåt strömmar
mot att pussas
stora bilar
röda rosor
en fot på jorden
svarta bilar


så kom hit till våra nätter
karuseller o paljetter
kom hit, kom hit, kom hit
finns här bland tabletter, billigt vin o cigaretter
o det finns här, det finns här, det finns här med dig

franska nätter
kokain
haha pojken på linan
han kan inte låta bli

nej han kan inte låta bli
för dem finns här bland tabletter, billigt vin o cigaretter
dem finns här, dem finns här, dem finns här hos mig
o kom hit till våra nätter
karuseller o paljetter
så kom hit, kom hit, kom hit

Göm dig i mina franska nätter

bilisch

Hej pussar. Idag har det varit full rulle! Övningskörde till kungsör där mamma släppte av mig hos min syster. Vi tog cyklarna till hundtrimmern och sedan hem igen. Resten av dagen har jag och Tova busat mest i poolen. Hundarna blev btw jätte fina! Åh lilla zmilla ser ut som sockervadd, bebis. Och max...Ja han ser ut som max haha. Sen blev det att köra till körskolan. Bokade in mig på intensiv teoriakurs nästa vecka och körlektion veckan efter p&l, det går bra nu! Så taggad på körkort azzå. Sen körde jag heeeela vägen till Västerås och tillbaka. Är helt slut i skallen, man måste ju koncentrera sig till 100. Hur som helst så lämnade jag in mobil för den är alltid zero mottagning. Sen åt jag och mami på IKEA, mys. Nu är jag hemma. Ska ut och springa sen duscha sen krypa ner och plugga teori, fan vad jag är bra.

Ha ett underbart lov! Hoppas ni njuter av era jävla sommarjobb, för fan den som klagar. Men hörrni, det här är mitt sista sommarlov så jag ska chilla sönder och leva fattigt som den student(studerande?) jag är! Hugz


ottan

Hej på rej. Här är man uppe i ottan! Ingen rast ingen ro. Jag inledda lovet igår med total chill och mys hela dagen med bla Emmy, Isa och Mickis. Jag och isa bakade världens godaste kladdkakisch.

Nu ska jag snart åka till kungsör till min syster yster. Vi ska med hundarna till hundtrimmern. Hoppas det blir fint väder hela dagen så jag och Tova kan bada i deras bebispool, tihi. När mamma slutar blir det en tripp till västerås för att byta/lämna in min bajstelefon, skönt.

Nu ska jag fortsätta lyssna på franskmusik och glutta andra bloggar.

Puss!

14

Kiss var grymma! Wow! Robin är grym, men det vet vi ju redan. Världens finaste människa japp.

PEACE AND LOVE OM 14 DAGAR! Helt jävla sinnes är det. I fredags visste jag inte ens om att jag skulle dit. Den här sommaren kommer bli en av de bästa, fo sure.

nu ska jag städa ordning på rummet sen åka till papi o spela bingolotto!
puss

kiss

Hej sötnozizar. Idag är det kiss-konsert på schemat! Inte illa. Tåget till sthlm avgår ca 13.40, lite för lite tid att göra något och lite för mycket tid till att inte göra något. Vad ska jag göra? Skulle vara skönt att springa en sväng men både vädret och tiden talar emot...

Igår var det typ avslutning, eller vi sluta egentligen i torsdags och fick betyg och grejer då men sen skulle vi ju dansa för alla övertaggade studenter igår, men det var dte värt, vilken känsla! Bättre (och fullare?) pubilk får man leta efter.
Igår så sov jag typ i 5 timmar när jag kom hem, sen kom rob hit. Vi (han) spela gitLuring döröng. Vi åkte förbi julle en väng där det var party, träffade fina lindis. Sen helt plötsligt började han skriva ut något på skrivaren... Trodde först det var kiss-biljetterna, men han bad mig kolla på dom och SMACK så hade jag 2 peace and love biljetter framför mig!!!!! Busen hade köpt dem redan i maj, men hållt dem hemliga. Och som jag har tjatat och tjatat att jag vill åka. Men det blev en fin avslutningspresent må jag säga.

Här kommer lite bilder från i torsdags.
PUSS!
































älskar

Vackrare kväll får man leta efter. Jag älskar. Jag älskar att jag har sommarlov framför mig. Jag älskar att jag har fått en p&l biljett. Jag älskar att jag älskar robin. Jag älskar mina vänner. Jag kommer älska att njuta av solen. Jag kommer älska att bli 18. Jag älskar att Håkan älskar oss. Jag älskar.

Ikväll är allt perfekt, och vi låter det förbli så, för-all-tid.


VI VANN!

Fyfan vad vi är bra carlforsskas tjejer! Vi tog hem rubbet! eller.....?


Junitrofén

Hehej! Ny dag, nya möjligheter. Drar snart till skolan för att dansa i 1,5 timme. Sen ska jag och Mickis fota lite hihi. Resultatet kanske kommer upp i bloggisch sen. Klockan 12 befinner vi oss på löga för att vinna dragkampen, right girls? Junitrofén, HERE WE COME!

Älskar mina vänner, ni är bäst, finast, roligast osv. hjärta

tacos

slurp. Två goda och välförtjänta tacosar slank nyss i. Eller välförtjänta och välförtjänta, har legat och sovit som en gris efter skolan i 3 timmar. Nu ska jag ut sista svängen med min bebis sen ska jag föröska sova, igen. Får se hur det går. Imorgon är dte junitrofén! Tagga tjejer.

puss

Precis som Romeo

Hej pussar! Vilken bra start på morgonen. När jag kom hem till mamma låg det en present på min säng, träbokstäver med texten amor vincit omnia. Tack världens bästa och finaste mamma! Sen kollade jag in min mejl och såg att jag kommer få mvg i psykologi, woho! Nu så ska jag dra på mig springkläderna och dra ut med min överviktiga golden i skogen.

Idag har robin namnsdag, grattis älskling!

riverside mutherfucker



blondes have more fun, fo sure






Tack alla för en toppen kväll!

hjärta dig



pussar och glass

Nu ska jag och mina fina pojkvän fortsätta pussas sen ta oss till donky och köpa glass.
Ha en underbar afton, PUSS!




Ring-träd-et

Mina nya fina ringar hänger nu på mitt fina nya träd. Åhlens, 129 riksdaler.



friday

Hej vänner! Vilket härligt väder vi har hörrni. Igår gjorde jag mitt sista prov innan sommarlovet, behöver inte ens säga mer om vad jag tycker om det. Igår åkte jag och pappa och titta på ny kyl och frys i eskilstuna, och sen åt vi på tuna park. Som ni ser på bilderna nedan så blev det lite mer, oups. Nu sitter jag och lyssnar på håkan och funderar på att ut och gå i det fina. Idag är det pizzabuffé i skolan!!! Woho!

Tänk er, om en vecka är det avslutning och studenten, wow. Vad jag ska göra i sommar? Eftersom jag hade skrivit mitt mobilnummer fel på mitt CV så har jag ju inget jobb... Så det blir väl 100% chill och stek i fattigdom. Jag vill ju så gärna på festival men jag har precis betalat av min gran canaria resa så jag har inte råd.. Men annars ska jag väl gå och fylla 18 och i augusti blir det en vecka dansläger.

Hugz

New things: Shoes and rings






ringar från glitter och skor från din sko
Tack papi!

PUZZ

Hej pussar! Vilket härligt väder vi har hörrni. Nu ska jag till pappa och plugga psykologi och äta kebeb med ris resten av kvällen. Eller?

ibland är en syster, det finaste man kan ha


camisch




puss på torra läppar och solsken


hard life

hej fuckers. Jag är typ sjuk eller nått.. Ont överallt, sover hela tiden och är allmänt osocial. Så not elin-style. Jag sitter här och försöker plugga till sista provet i psykologi men det går inge vidare..som ni märker. Jag vill ha sommarlov typ NU! Och jag vill att rob ska komma hem, nu. Bilder från helgens föreställningen kommer sen, lovis.

buss och kran dum banan



mina fina kladdkakor jag hade bakat till dansgruppen i söndags, det ska stå m1 på den andra också, tro det eller ej.

RSS 2.0