<3

And I will try
to fix you


bara jag, varken mer eller mindre



fix you

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?


bäst att akta det kurviga småbarnet

Gabriele Lich Nähä dax att sova lite. Undrar vilka det är som blåser förbi här utanför i 120 ofta vid den här tiden, Grusväg och kurvigt småbarn och hundar o katter. Man kanske skulle vänta in dom nån sen kväll och putta ut en tom barnvagn eller nåt..... Nä dumma tant godnatt på er :) Vit volvo 740 typ tror jag o en till


Denna facebook-status gjorde nog både min, amanda och annas dag. Spårat

2 days

Hej lovers. Två dagar till lov. Jävlar vad jag behöver lov.

dans

Hej vänner! Helgen har varit bra. I fredags så lagade jag och robban finmiddag hemma hos mig. Inte helt fel. Sen sov vi hos honom i arboga. Mindre mysigt att jag kräktes på hela hans golv pga av tuden hostattacker, fresh. I lördags så tog vi oss till skogen och jag kolla på när han körde cross, dutti. Sen har vi jobbat och slitit resten av helgen. I lördags kom söta isa och hjälpte till. Drack öl och lyssna på rockklassiker. Runt 12(?) så drog vi och åt pizza. Sen märkte vi att köpings cafe och bar hade öppet till 3 så vi tog oss en kaffe efter maten. Sen gick jag och rob hem till mig och däckade som två sälar.

En vecka till lov. Jag behöver det så jävla mycket. Behöver sova ikapp. Vad jag ska göra på love? SOVA, träna, träffa familj och vänner och så åker jag med pappa på fredag till gävle och stannar där över helgen och firar halloween.

Nej nu ska jag sluka min smoothie och trampa iväg till tåget(som antagligen är fett försenat).

buss och kran

nu vet du allt om ingenting

Man måste dö några gånger innan man kan leva.

Just nu dör jag. Jag vill ha dig hemma...

protein

morrn. Sitetr här och stressar i mig en proteinsmoothie. Innehåller laktosfri naturell yoghurt, en banan, massor med fryst mango, massor med frysta jordubbar, en skvätt mjölk oche n dl proteinpulver(jordgubbsmak) Riktigt mumsig! Men mitt tåg går om hm 19 min så måste nog fortsätta min frukost där. För övrigt så blir det nog inga skor till mig, herregud det är ju snart jul och julklappar måste inhandlas :)

ha en super dag! puss

clock? ring? ringclock? clockring?


JC 59:-

skor

Jag tror allt jag ska ta och invistera i de här drömskorna imorgon, tycker jag är värd det. Jag har gått och suktat efter dem ett bra tag. Dinsko 699:- (aj)

 

 


 


tjusigt




antikvitt









Jag vill ha allt allt allt allt allt
Mina syskons pappa nya fru (gabbe) syster tillvekar egna möbler och annat smått och gott. Hur fint som helst! Bra prsier är det också. Kika in på www.antikvitt.se och köp en julklapp till mig hihihihihihihi.(sista bilden är dock från en annan hemsida)

jag vet vilken dy hon varit i




tattoo



Ungefär här vill jag tatuera mig. Fast med en annan textstil och annan text. Kan bli jävligt bra

bröstvårta

ååååå jag känner för att göra något, ändra något, fixa något. Typ en tattoo, piercing, haircut eller något annat roligt. Lite sugen på piercing i bröstvårtan, fråga mig inte varför för det vet jag inte själv. Vill fortfarande ha en lång page, lite sugen på ljusare slingor också. gaah. Har inga pengar och inget mod så ni får ta mig för det jag är just nu, emn snart så:)

kärlek

livet är gött

Goafton nattugglor! Jag är sjukling och tog medveten sovmorgon idag, men var dutti och åkte in till de två sista och viktigaste lektionerna. Sen hem och duscha lite. Tog bilen till min fina Linda där hennes pappa mästerkocken lagade middag till oss. Lindas mamma fråga vad min mamma gjorde, svarade att hon tvättar. Det går inte för sig att man tvättar själv på en fredagskväll och dessutom hade hon inte ätit så jag och linda åkte hem till mig och kidnappade mami i tvättstugan haha. Sen hem till Linda och hade världens mysigaste kväll med hennes familj. Underbar mat och härligt sällskap. Sen cruisa jag o linda och hennes syster till lägenheten och kika lite på vårt projekt. Nu sitter jag hät helt själv mätt i magen och lyssnar på Håkan. Snart kommer nog min rpins och pussas :) Livet är allt härligt!


Håkan, du har gjort det igen

Sitter och njuter av håkan nya skiva. Signerad och klar, med ett hjärta.
Och vad har jag att säga? Jo du har gjort det igen Håkan.

Hans låttexter tar mig till en annan värld, för ett liten stund.


Luminary Ones






new shoes

Hej tja tjabba tjena yo hejsan hallå! Idag släpper min älskade håkan h ny skiva (ni kan inte ha missat). Men den har inte kommit till min ägo än vilket gör mig ledsen...finns inte på spot eller youtube heller :( Hoppas verkligen dne kommer imorgon!

Precis hemkommen från skolan, ska gå till bussen om 5 min som tar mig till lilla pappa i kungsör :) sen blir det plugga natur resten av kvällen, eller?

och nej inga nya skor här inte, men låten gör mina dagar alla dagar. Tryck häääär: Paolo Nutini – New Shoes - Live & Acoustic Version

Har hittat en ny fin, grön, varm, mysig, gosig och sa jag fin(?) jacka på stadium som jag lagt undan tills imorgon :)

pussen

bäbis


Life wont wait for you

Heeey! Veckans näst sista dag är kommen. Vad har jag gjort? Dansat, pluggat, skrattat, sovit osv. Igår slutade jag lite tidigare än vanligt. Eftersom jag är bil och hundvakt så tog jag tillfället i akt och åkte och köpte tacos grejer till de två karlarna i huset och mig, dvs robin och min bror. Efter tacosen blev det idol och en bira, somnade dock runt halv 9. Blev väckt av en kramgo kille. Vi kollade på slutet av idol och sen bestämde vi oss för att vi var hungriga. Mcdonald halv 1 ungefär. Aldrig fel. Sen hem och sooova. Idag vaknade jag ensam, r hade dragit för att köra cross. Nu ska jag snart ta hunden och bilen till agilitybanan och träna henne lite. Eftersom jag har en äcklig hosta vill jag inte anstränga mig så mycket. Igår povade jag en gösnygg stjorta på h&m, la undan den tills idag för att klura lite. Tror jag åker förbi och köper den faktiskt. Bra gjort av mig och inte impulshandla hela tiden! :)

Ikväll ska jag till min syster anna. Ska vara barnvakt år favoritungen Tova, mysigt!
På onsdag så släpper håkan bråkan sin nya skiva, som jag har förbokat! <3 Kan ju säga redan nu att nästa fredag ska jag och linda äta middag för att fira det.

Bilder från agilityträning kommer sen :)

rub..rik?

Hej människor! Livet flyter på. Den här veckan har gått läskigt snabbt, och bang det är redan torsdag. Klagar dock inte. Det pågår mycket fnitter i skolan dessa dagar, aldrig fel. Just nu sitter jag och väntar på dansinen. Ska plugga loggbok, natur, svenska och engelska. Dansen börjar halv 8 så det bör jag klara, eller?

konstigt inlägg. Konstig dag. Konstig madde?


Jag ville sjunga något för dig igen men jag blir för full för att sjunga.

Hej babes!
Måndagen susade förbi, svisch sa det ba. Är piggelin efter helgens sömn, härligt. Ska nog sluta festa, hela veckan blir förstörd då haha. Men nästa vecka så får det bli lite alkohol, måste ju fira att HÅKAN FUCKING HELLSTRÖM släpper ny skiva *gråter en skvätt*. Har förbokat skivan så kommer få den signerad och grejer, fett.

Idaaag köpte jag min balklänning, jag är kär. Lyckades pruta 900 kr på den, eller hon i affären pruta den själv haha. Men den är hur fin som helst och så fort jag fick på mig den visste jag att den var den rätta, lkärlek vid första ögonkastet. Tänker dock inte avslöja något, än. Ni får gott våndas till 20 december då balen träder kraft. Dags att boka frisör också, hårt liv.

Nu på kvällkvisten har jag inte gjort mycket vettigt.. Ätit bullar, kollat på tv, petat naveln, pussat med zmilla and so on. Saknar min rob. Söndagar och måndagar är värst, så är det så långt till torsdagen då han kommer hem. Kan man bli beroende av en människa?

Nu ska jag, göra något vettigt..eller näää, godnatt! <3



så jävla rätt


River en vacker dröm

Flytt från 'William, it was really nothing'
Flytt från 'Boys dont cry'
Flytt med alla ursäkter
Flytt ur alla fällor

Alltid är de kvar i hälarna
Aldrig kunnat stanna nånstans
Jag hör, hör remote i mitt huvud
"Du kommer inte stanna här länge"


min älskade och fina. Min fina och älskade

Orkar inte ens be om ursäkt, ni vet och jag vet. Javisst.
Helgen
kär. pussar. pizza. kramar. håkan. damm. skratt. rolling stones. mer kär. åka bil. drömmar, massor med drömmar.
det här blir bra
det här bli så jävla bra

RSS 2.0