typ




Gott Nytt Hår

Tjena hejsan hopp. Klippte mig en fräsch och lång page igår, och jag ångrar ingenting! Jag kunde sova utan att vakna med dreads! Jag kan dra fingrarna genom det utan att det fastnar! Soft. Dessutom tycket jag personligen frillan passar mig bra, lite busig, unik och snäll. Haha nu ska vi inte vara självgoda för det är förbjudet i Sverige men såatte. Dessutom kan jag ha både en knut på huvudet och en toffs i nacken om jag känner för det. Hur som helst har jag hängt med mallan brallan idag. Började med en brunch på latte - toast nr 7 samt en latte på det. Nöjd. Sen kikade vi lite vad mellandagsrean hade att erbjuda. Hitta ett par jeans med skinndetaljer som jag blev kär i, kanske, kanske inte. Sen tog vi vår vanliga ca en timmespromenad med zmill bus och nu sitter jag här. Hon är bra den där Malin.

Nu då? Ska dricka upp mitt tee sen står det mellan att klippa zmilla eller att börja med storstäsningen. Bilder på barret kommer så fort jag orkar ta några. Puss

happy

Igår var grymt roligt! Och helt underbart att komma hem och krypa ner bredvid världens bästa kille, och vakna vid honom. Gosimysi! Imorgon ska jag klippa barret, ska bli skönt! Ska toppa dte rejält. Det är kaos just nu! Kan inte sova utan att jag vaknar med dreads. Jag är ju fortfarande sugen på page men modet finns inte haha.

Imorgon ska jag till skolan och jobba med projektis, hard working girl.

Nu ska jag städa lite sen åker nog jag och rob till öret och köper en vägg haha.

pusss

älskad syster, syster älskad


julbilder


Jag och tova myser i min säng och tittar på tomte tass
(ja jag gillar blommor)

en väldigt gravid syster

klad hest

monster zmilla som gick lös på paketen, öppnade mitt med mitt fina smycke när vi tittade bort en sekund haha.


Those were the reasons and that was New York, we were running for the money and the flesh.


go ju

Hej tomtar!
Jag kan börja med att säga att jag alltid tyckt att julafton är överskattad.. Hade nog tyckt det varit roligare om man hade en stor fet släkt som satt ihop att fira med. Men det är mysigt så här också. Är sjuk så jag dör. Förra julen var jag också sjuk så jag var tvungen att äta pencillin. Whats the deal? Hur som helst har jag fått pengar vilket är det jag behöver mest. Har även fått en super mysig blommig pyamas som jag kommer spendera resten av lovet i. En klocka, två blommiga kaffekoppar, tekanna i glas och ett smycke har jag också fått. Smycket från min syster där det står älskad på ena sidan och syster på andra, fint fint fint. Älskar även min tekanna som jag har velat ha ett bra tag.

Saknar min kille. Kommer antagligen inte att träffas så mycket denna helg heller.

Annars är jag glad katt över att jag fick oxfilé, happy snappy!

bror

hej människor! ligger just nu i soffan hos pappa och snorar. Jisses vilken dag! Det hela började med att stackars mamma svimmade på toan i morse och sen dess har hon inte kunnat resa sig ur sängen. När jag matat och bäddat ner henne tog jag bilen till sjukhuset där det var dags för prover. Virrade omkring som en virrig höna på alla olika avdelningar. Tog blodprover (bläbläblä) och ännu ett ekg. Efter det for jag hem och träffade isa, vi åt brunch på latte. Resten av dagen är suddig. Eftersom jag har julstressat för både mig och mamma med julhandla, julklappar och gud vet allt är jag helt slut. Men vad gör man inte för världens bästa människa som alltid ställer upp för mig <3

Igår blev så dansade vi för ettorna och tvåorna. Den sista föreställningen kommer gå till historien haha. Orkar inte dra hela historian men lite kort så fastnade madde i sin klänning på scen, och det var bland det roligaste jag hört och sett så det slutade med att både jag och madde  satt och garva på scen, lyckat. Men det gick inte att stoppa. Vissa tyckte det var roligare än andra, men jag tror majoriteten skratta med oss haha.. Efter det blev det lunch och julklappsbyte med babsen. Fick jäääääääääääääääääätte fina ringar av amanda samt ett bubbelgumsnagellack. Hann även med julklappsbyte med mickis och isa. Av mirre fick jag blommiga-elin-örhängen, ahlsband och skrubb, NÖJD! Mötte upp linda för en make-up kväll på salong lyx där jag vann ett superfint läppgland för 200. NÖÖÖÖJD! Avslutade kvällen med öl på bishops med massa trevligt folk. Som sagt - NÖJD!

Här kommer lite bilder från fotograferingen från balen






gott nytt jul


What's your damage?


min vackra du

Han ligger i min säng och är vacker. För varje dag älskar jag honom mer och mer. Jisses, vad gör människan med mig?

Har som got som lov nu. Bara 3 föreställningar kvar. Bal på måndag som jag läntar oerhört mycket till, alla kommer vara så vackra. 3 rättersmiddag och alkohol sitter aldrig fel. Mycket som har hänt, mycket som jag inte riktigt orkar eller hinner ta tag i just nu. Mitt hjärta blir värre och en underbar människa har lämnat oss. Tårarna kommer när jag minst behöver eller väntar mig det. På bussen, vid matbordet och i solariumet. Det är helt sinnes hur snabbt något kan gå.

Något som är roligt är att det är julafton och nyår snart. Och imorgon ska jag på möte med en fotograf som är intresserad av mig och vill ta dansbilder, spännande! Imorgon ska även fina lisa provsminak mig inför balen, är inte ett dugg nervös för jag vet hur duktig hon är! Ska även förhoppningsvis hinna umgås med min robin, som har legat i feber hela dagen. Handla julklappar och fika.

Puss och kram


morgonläntan


kass

tjena!
kör en snabb uppdatering om helgens bravader. I fredags åkte jag, mamma, bror och tovi till kungsörs ridhus för att kika på lucia. Myspys. Sen tillbaka till köping för att träffa mickis, dricka vin och kika på idol. Vi gick ut och dansa på bs och sen efterfest. Sov bort halva dagen i lördags, men det var väl lika bra. Sen träffa jag älksling och sov med honom. I söndags for vi till badhuset där hans lillasystarar hade simtävling. Direkt efter det tog jag och mami bilen till vås där vi beskådade grön av avund. Kul att för en gångskull få se en dansföreställning men det spritte i benen. Resten av söndagen läste jag ut min bok.

Den här veckan kan ju... naturprov, bokrecension, solo klart, förställningar, rep osvosvosv. Men snart är det bal och jullov, så det är ju en hel del att se fram emot också!

Nu har jag precis skrivit klart två arbeten och ska hoppa in i duschen sen krypa ner och plugga natur.

puss

Göteborg

Hej babes, måste sätta på mig kläder o skynda till tåget så det får blir en snabb uppdatering om helgen. Sov hos robin i fredags, eftersom jag skulle få min julklapp o bli kidnappad på lördagen. Somnade i bilen och vaknade 2 timmar senare och hade ingen aning vart vi var eller vart vi skulle. Får plötsligt syn på en skylt med göteborg och blir överlycklig!  Väl där så gick vi o shoppa på stan och åt super god mat och öl på hard rock cafe med dennis som har bosatt sig i gbg. Därefter så tvingade robin mig till hotellet igen, ingen aning varför! Vi började att gå någonstans och vipps så var vi utanför scandinavium och skulle se ELTON JOHN! Han är ju en legend som gjort massor med underbara låtar. Efter konserten så knalla vi ner på stan igen och mötte dennis, angelica och hennes kompis och drack mer öl, på haga teatern om jag inte minns fel? Tog en taxi tillbaka till hotellet sen och sov sött. I söndags åt vi fetaste frukostbuffén mmmm. Sen gick vi lite mer på stan. Det bästa med att shoppa med rob är att när mina pengar är slut kan jag styla och välja kläder åt honom :D Mina käp blev:
  • beiga harembyxor från Cubus
  • Pälsmössa från Monki
  • Fet ring från H&M
  • Nagellack från H&M
  • Tyfväska från Weekdays
Nu ska jag till skolan och kötta dans, bilder ikväll!
Puss

RSS 2.0