Hehehej!

Nämen tjenare lovers. Okej ska berätta lite som hänt, lite sammanfattat sådär. Igår var det dax för Köpinsyran. Började hemma hos Fanny med alla fina och roliga tjejer, puss på er. Därefter ner på stan där jag tappa bort alla typ. Träffade blondie som var övertaggad på karusellerna, så det blev några rundor. Jag dog lite av läskighet, men blev ett barn på nytt. Isa sög på radiobilarna så hårt, så hårt. Hem tidigt, var dränkt katt av allt regn samt att jag skulle upp 7 för att sedan åka till Västerås för genrep inför föreställning på teatern. Genreper gick sådär, men desto bättre gick föreställningen. Riktigt nöjd faktiskt, mitt solo gick super om man bortser från att jag ställde stolen fel så jag blev headcutad haha såg kul ut på videon, men man lär sig av sina misstag. Hela min fanclub var och titta och heja på mig. Mamma, Pappa, Hilevi, Katrina, Anna, Sandra, Moster och Robin, som även köpte jätte fina ocg många blommor till mig, gladisch. Efter föreställningen så fick jag veta en otroligt rolig sak. Blev så lycklig att jag började gråta i min systers famn. Gråter bara jag tänker på det, av lycka. Gjorde min dag fullständigt. Nåväl, sen blev det donkie och sen hem och duscha av avatar-sminket. Är fortfarande blå i örat såg jag nyss.

Min hud är helt förstörd. I en dans ska vi vara helt svarta i ansiktet och på en helt blåa. Och det är ju som om vi har haft 2 föreställningar idag om man räknar med genis. Nåväl, det är värt det för vi är så koola.

Ikväll blir det bara mys och gos hemma. Jag vill så gärna gå på sex and the city 2 men rob är inte så taggad på det.. Nåväl, blir väl film och något gotti.

Film på mitt solo kanske kommer senare, där kommer ni även få se min tabbe. Jga bjuder påt. Det kommer även bli många tårar imorgon, och inte bara från mig.

PUSS


t-tisdag

Morrn. Idag blir det halv 10 tåget men jag är uppe med tuppen för att plugga till det sista provet i natur, fan vad jag är tapper. Mickis kommer vilken sekund som helst och lämnar min kjol som jag glömde där förut, tihi. Förövrigt stör jag mig bara på vissa människor.

Ha en underbar dag!

moi

Bild från förra helgen då jag och mickis drack lite för mycket saft för vårt och alla andras bästa


photos







Man kan inte göra annat än att älska bilderna..
som kommer från http://balletanddance.blog.com


FACE Stockholm



Lite nytt och fräscht sommarsmink skulle inte sitta helt fel, alla dessa gobitar är från FACE Stockholm.

photo




hard

okej förlåt
jag suger

Hur som helst är jag trött som en... Har nyss ätit en hamburgare och ska nu hoppa in i duschen och vänta på att min fina ropie ska komma. Sen ska jag sova, hårdast. Taggad till coopertestet imorgon? Inte någonstans.

Men man märker att man lever! ;D

puss

matte

Hej. Nu börjar en ny vecka med nya möjligheter, typ. Kommer antagligen inte vara så aktiv här pga dansrep och föreställningar, jobbigt men extremt roligt. Nu ska jag plugga matte sen ge mig av till tåget. Skulle helst vilja ut och springa i morgonsolen men sista matteprovet i hela mitt liv imorgon så jag får väl offra mig.

pussssss

du

Idag
är
vår
dag

Nu gör det inget om jag dör för nu vet jag vad mina läppar är till för. Och när du har somnat så syr jag ett täcke av alla trasiga moln och stoppar om dig och vilar på min hemlighet.

                     

music baby

Har skrapat ihop en liten gott och blandat spellista åt er lovers. Som ni märker har jag en otroligt blandad musiksmak. Jag är en allätare. Men jag är ack så svag för rock, blues och 60-tals musik. Beatles, Håkan, Ozzy, Queen, AC/DC, Kent, Rolling stones, Killers, Mando diao, Kings of leon och Lady gaga är några gobitar. Något jag eh typ hatar är fjortislåtar.. och rapp. Jag brukar inte gilla tuggummipop heller men det finns ju undantag.

Nåväl, ibland, dansar jag

new design

Nu har jag lekt lite med designen och grejer. Visst blev det fina fisken? Känns ju lite roligare att blogga nu, och kanske lite roligare för er att läsa. Skriv gärna nån kommentar!

pussen

love


morrn

Godmorgon kamrater. Det blev latte igår, mmmm deras toast är inte att leka med. Sen så tittade jag och mickis på balmänniskor, fina varelser. Om ett halvår är det vår tur! Hur som helst så stack vi till mickis sen och börja förfesta. Hon gjorde världens finaste sotning på mig, och så platta jag håret. Såg ut som en helt annan människa! Jätte fint blev det i alla fall, kanske kommer bilder sen. Kvällen blev minst sagt spårad men rolig. Sen drog hon på krogen och lilla jag cykla hem och sov. Jag har typ drömt om att jag dricker massa vatten haha så det är precis vad jag har gjort hela morgonen, vatten är så jävla gott. Nu inväntar jag att mamma ska göra omelett, det är ingen ide att jag göre själv för det smakar bara bajs då....Idag blir det grillning med nära och kära i min brors ära. Haha fick tom ihop ett rimm här på morgonkvisten. Hoppas min baby kommer hit snart, miss him so badly.

För övrigt så behöver jag städa rummet och plugga matte. Men vi får se hur duktig jag tänker vara idag.

hola!

Jag älskar att vara ledig, thats it. Igår kom min kära hit, vi hyrde film o köpte choklad. Pu-239. Jätte fin men sorlig film, se den. Idag tog jag sovmorgon, äntligen! Idag fyller även min bror år så vi ska ut o äta på stan snart, i vote for latte, medan mamma vill äta på falkboet och anders/emanuel är nog ganska neutral. Jaja, mat som mat. Kul väder, inte. Tycker synd om alla balmänniskor. Nu ska jag ringa mirrepirre hejs


leken

ÄLSKLING DET ÄR LIVET SOM LEKER MED OSS:
DET LEKER MED OSS NU


running

Godmorgon! Jag har sovit som en skit men lika glad är jag för det. Nu har jag ätit en super frukost och är beredd att ge migg ut i springspåret med min feta hund, som även funkar som en bromskloss. Det gäller för mig att ha moyivation för 2 när hon är med haha, men jag får ju sällskap så vafan. Har laddat mp3n med massa saftiga låtar.

Ses osv

model

you wanna be on top?

ost

Hej retards. Blev en mysig dag/kväll igår. Efter en timmes promenad med hunda så åkte vi och åt pizza (kebab+ris). Sen hyrde i sommaren med göran och köpte ostbollar. Men planerna ändrades på 2 sek då syster ringde och ville ha oss till Kungsör där det bjöds på fest, grillning och trubadurer i ett partytält. Mycket trevligt. Vi va dock bara där en timme och njöt av musiken, göran och ostbollarna ropade på oss.

Nu har min kära åkt hem och ska förbereda sig för Norge. Själv ska jag försöka plugga matte. Sedan blir det att övningsköra till Kungsör där det blir terränglöpning i skogen med sis.

Pusssääään

Speechless

Hej gullisar. Ledsen för usel uppdatering, har häcken full. Lady gaga igår var MAGISK! Går inte att beskriva i ord. Jag grät, jag rös, jag dansa och sjöng med min älskade och saknade vän Malin, tack!

Sov hos älskling tills idag, nu är vi hemma hos mig och hundvaktar zmillis. Jag har städat rummet+köket och robin ligger och sover och är halvsjuk i sängen, bäbis. Nu ska jag gå ut o gå med monstret sen ska jag nog krypa ner brevid sjuklingen. I kväll ska vi nog hyra film, baka pizza och pussas.

En extra puss och tanke till Linda som far till Rhodos idag. Lite avis eh ja. Men hon ska köpa hem en stråhatt till mig så jag behöver inte gråta så mycket. Kommer i alla fall inte träffa min älskling förrän nästa söndag/måndag. Kommer jag överleva? Den som lever får se.

Hejdoooo

(Tycker jag är ganska bra som kan spendera pengar utan att ha några, tummen ner för mig)






måndag

TRÖTT
SKOLA
HEJS


dans

Godermorgon. Om en kvart ska jag ta tåget till Västerås(suprise). Ska ha privtalektion med mitt solo en halvtimme. Det enda negativa är att jag har dne halv 12.. Och det går ett tåg halv 10 och ett halv 12 så jag kommer vara där två timmar innan. Sen slutar den 12, och nästa tåg går inte förrän 2, så ja, två timmar efter också. Fan vad det suger att pendla ibland, tur att jag är superkvinnan som klarar (nästan) allt.

Ha en fin dag!

den jag var igår

men bara om min älskade väntar
om jag hör hans hjärta sakta slå
bara om han låg här tätt intill mig
kan jag bli den jag var igår






Valborg

Hellow retards. Valborg igår var så misslyckat med samtidigt så lyckat, love. Med tanke på förra årets valborg när min cykel blev stulen (IDIOTHELVETEN) så var det inte så svårt att göra det mer lyckat.

Började med grill och dricka hos fina Sara Ageborg i Kungsör. Åh  fick träffa mina älskade älskade tjejer igen på typ tusen år. Grät lite av lycka inombords. Alla är sig lika och är precis lika bänga som jag, alla älskar alla liksom, inga konstigheter. Sen efter god mat så bar det väg med "party bussen" till Köping. Sen så blev det vandrande från fest till fest och jag hittade slutligen en vindrickande Isa på en stock i skogen. Vi mötte sedan upp grabbarna bus (rob, jon och ped) och begav oss till mig för att basta och äta donk och sen avslutades kvällen.

idag har jag varit hos min syster i Kungsör och varit barnvakt åt tovi (vi sov och gosa i soffan) medan de andra byggde staket. Vi grillade och hade det bra. Sen blev det av övningsköra till Köping, och det går bara bättre och bättre så till sommaren kommer jag med all säkerhet (peppa peppa ta i trä) ha körkort till sommaren. Nu sitter jag här och funderar på att ut och gå en sväng. Hoppas på att min robin kommer och pussas ikväll också.

Over and out




























RSS 2.0