I do miss you

Saknar brun hud, solblekthår, sommarfräknar, pussar och klänningar. Men annars är jag rätt nöjd.


söndag

Hej kompisar. Ännu en helg har kommit och försvunnit. Jag har mest snorat och drägglat. Men igår var jag och robin på killer queen i Örebro. Vi började med att äta på en fin grekisk resturang, mami bjöd oss. Sen så gick vi till conventum där det bjöds på en sjujävla show, wow så verklighetstroget! Lägger kanske ut bilder sen, om jag orkar. Nu har jag ganska nyss kommit hem från mitt pass, var verkligen inte 100 % i kroppen så det gick sådär. Nu ska jag snart knalla till bussen, ska hem till papi. Där blir det pannkakor och bingolotto. Och kanske godis om huset bjuder. Nästa vecka ska jag skärpa mig, lite.

puss


sick girl

Vaknade till nu. Har elgat och sovit hela dagen. Min kropp är helt slut, likaså min hals. Men nu ska jag fortsätta´att sova så jag blir frisk tills helgen.

love


pank

Jag har 15 kr på mitt konto.

Det säger väl allt

Elin <3 Tacos


frulle

Igår var mitt tåpg försenat till 21.35. Ni hör ju själva vilket liv jag har. Plus att det var en alkis som var helt wild and crazy, trevligt. Men snälla mamma satte in pengar på mitt konto så jag kunde köpa korv och oboy. Jag har gått och fått ont i halsen..blä. Hur som helst så somna jag efter boston tea party och vaknade runt halv 9 för det var helt ljust i mitt rum. Så jag tänkte jag skulle göra en stor och god frukost, omelett och smoothie. Men jag var tydligen värdelös på att göra omelett så det blev inge vidare gott, tur att smoothien blev bra i alla fall. Nu ska jag snart ge mig av till tåget.

puzz



Vårruset

Glömde att skriva att idag anmälde vi oss till vårruset! Det vill säga jag, amanda k, amanda p, olivia, madde och camilla. Sen så hoppas jag även på att sprinag vårruset i Örebro också. Och ahr även Thor Modeen loppet i Kungsör på en mil som mål.

allt för mig

PUSS

Ännu en vecka har tagit plats. Och om jag inte är helt ute och cyklar är det 11 veckor till sommarlov!!!! och två till påsklov. Livet leker. Har precis kommit tillbaka till skolan från en timmes promenad i "solen". Min dans börjar halv 8 så gör allt (förutom att plugga) för att fördriva tiden. Jag vill ha tacos och godis. Men får nöja mig med smoothie och frukt. Nu ska jag väl...plugga.

hejs

söndag

Detta har varit en av de värsta men samtidigt väldigt rolig helg. Fullt ös hela tiden. Igår jobbade jag som sagt, fantastiskt roligt men lite svårt och ack så stressigt. Jag ska aldrig bli arg/irriterad någonsin igen om jag måste vänta på min mat, inte ni heller! Efter 5 timmars jobb så kom min älskling och hämtade mig o det bar av till boga för film och mys. Jag somna dock efter 15 min och har sovit hela söndagen typ, social och rolig flickvän jag vet. Nu har jag ganska nyss kommit hem från mitt pass, även det väldigt roligt men jobbigt. Mitt ansikte har en tendens att bli väldigtr rött. Kan nog även bero på att headsetet är trasigt och jag måste skrika söndr min hals i si sådär en timme, men roligt, som sagt. Nu sitter jag här och är minst lika trött igen. Ska bara äta mammas goda mat och duscha sen ska jag stupa som en fura i sängen. Min kropp och knopp behöver återhämta sig totalt.

Är lite ledsen i ögat och sur i mungipan över att det snöar, det var ju så gott som vår igår...

Godnatt


dans

Hemma efter många jobba, men fantastisk roliga timmar av dans. Man kan ju inte annat än gilla min dansgrupp. Hur som helst gick det bra och det var kul att det kom många och kolla. Fast frukosten satt i halsen på armhävningarna men what to do. Köpte en smaskig sallad på vivaldi gjorde jag också, och nya hårnålar. Mamma har även köpt en bok om skor, verkar rolig. Återkommer om hur pass bra den var sen.

Nu ska jag städa rummet, haha jag har märkt att jag skriver det i typ varje inlägg men är man bra på att skita ner så måste man vara bra på att städa också. Dessutom lider jag av kontrollbehov och måste ha allt i ordning, typ.

Bilder kommer nog senare från gårdagen.

häddå

JAG ÄLSKAR ATT DANSA!

foster

En mycket rolig och trevlig kväll igår! Idag mår man som man förtjänar. Vill helst bara ligga i sängen i fosterställning men m 20 min ska jag knalla iväg till tåget. Går inte en dag utan att jag suktar till Västerås. Nej seriöst, är trött på den staden just nu. Hur som helst är det öppet hus/öppen scen 11.00-14.00 på kulturskolan. Vi ska dansa, kommer bli roligt, men jag lärde mig alla danser vi ska göra den här veckan på typ 20 min så jag känner mig lite osäker. Så nu ska jag träna på dom.

Sen klockan 16.00 blir det att provjobba på Intermezzo.

Det är hårt att ligga på topp

PUSS


lök

Har ätit lite för mycket lök idag, står knappt ut med mig själv.

Nu är jag hemma efter en kort dag i skolan. Jag har inte varit effektiv någonstans idag, men det är nog okej ändå. Nu ska jag göra något åt barret och fejjan sedan blir det party för hela slanten hos Mickis.

Vi ses i dimman kamrater

glad fågel

Hej kamrater! Nu sitter jag i skolan och väntar på att musikalen ska börja. Tänkte få lite skolarbete gjort också. Ikväll blir det dans, roligt roligt. Jag är sugen på donken, mmm bigmac. Dagen har för övrigt gått ganska bra men peppar peppar ta i trä.

Kul att jag har fått mer besökare och kommentarer. Bäst att passa dig Kenza, här kommer jag!

jag ger dig min dag

Någon måste verkligen hjälpa mig med någon slags design. Känner du dig träffad?

jag ger dig min morgon

Torsdag på ingång kära vänner! Och bara ynka 12 veckor kvar till, håll i er nu, sommarlov!!! Jag ska dricka upp mitt mumsiga tee sen borsta gaddarna och trampa iväg till tåget som kommer ta mig till skolan, som i sin tur tar mig till ett prov och två redovisningar. Tur att jag är superkvinnan som klarar allt.

Längtar till helgen. Mickis party på fredag, kommer bli grymt. Sen ska jag dansa halva lördagen och jobba resten. På söndag? sova. träna.

kiss

dålig

Jag är dålig. Jag missade tåget till Västerås, jag pluggar inte och nu sitter jag och äter upp allt godis. Jag saknar min ängel, han kan jämt få mig på bra humör, hur dålig jag än känner mig. Imorgon kommer han äntligen hem, varje cell i min kropp saknar hans lukt. Annars så är jag väldigt glad, men dålig. Nya tag imorgon. Och hörrni! Våren är här, man kan ju bara älska och vara kär i allt.

Nu ska jag lägga mig på golvet och gosa med min hund, sen kanske, bara kanske, plugga.

Någon som vet nån BRA 80-tals låt/artist?

kramen

run

Vaknade 8. Åt frukost. Sprang med min tjocka golden en halvtimme. Plugga. Skolan. Hem. Sjukgymnast. Hem. Äta. Västerås. Dansa. Hem. Sova

ni måste bara älska min blogg

cool brud


kaka

Åt nyss lite för mycket mat och mycket för mycket kladdkaka, mår aningens illa. Tur att den är slut, annars så vet jag vad min frukost hade blivit.

duschen
sängen
hej

kom igen lena

Jag inviger våren genom att lyssna på håkan hellström och beatles, hela tiden. Är så sugen på att åka på festival! Idag är dte måndag, som ni säkert redan vet, har haft två lektioner idag, och slutade tidigare så jag åkte hem mellan dansen. Orkar inte sitta i skolan självis i 6 timmar. Nu ska jag dricka tee och plugga. Min käre bror bakde kladdkaka igår(hurra!) som jag senare ska äta lite på. Intressant. För övrigt så vann vi på bingolotto igår! Vi hann inte köra första bingorutan för min buss var sen till Kungsör så vi rättade i tidningen imorse. Fast när pappa skulle hämta ut vinsten idag sa de att det inte var någon vinst? Bäst att kolla upp. 1000 kr mat är inte att leka med.

häddå


Dancing in the moonlight



söndags ångest

nejdå. bara. lite. Mitt hjärta sov här igår, vi har tittat på Percy Jackson, inte så speciellt bra men lite underhållande ändå. Nu har han nyss åkt och vi ses inte förrän han kommer hem från norge igen, fast jag överlever nog till torsdag, kanske. Nu ska jag plugga och städa mitt dammiga rum. Hoppas jag hinner med en promenad i det fina vädret också! Halv 5 så håller jag träningspass, du kommer väl?

my darling at the pic


true colors

Jag måste bara säga att jag älskar färger, starka. ååå det är så fint och personligt. Något jag verkligen måste köpa(när jag får pengar) är ett riktigt orange läppstift! Så sjukt snyggt. Jag är även taggad på att köpa ett rosa, knallrosa. Och självfallet vill jag ha ett orange nagellack när jag ändå är i farten. Jag har ju redan mitt mintgröna, som jag älskar.




I want candy

Godmorgon mina kära. Filmen igår var bra, gillar hur de har gjort den. Idag vaknade jag med solen i ögonen, älskade sol. Har nyss ätit omelett och sitter nu och smuttar på mitt tee, en bra start på dagen. Jag ska ta tag i mitt rum och städsa lite sen blir det promenad(kanske en joggingtur?) i det fina vädret med min bäbis zmilla. Sen ska jag fortsätta dela ut mitt cv till alla västerås företag och butiker, jag krigar. Sedan så bär det av till eskilstuna för att fira min kusin som har fyllt år, min lilla älskling Tova ska också med så jag gissar på att det blir mest bus för min del. Ikväll så nalkas det melodifestivalen och pizza hos min kära far med robin. Gillar egentligen inte melodifestivalen så mycket men det är ju final och jag får ju pizza...

kiss


alice

Hej polers. Började dagen med att mitt tåg var inställt. Typiskt tänkte jag, men jag hoppade på bussen och sov en timme till. Väl framme i västerås så började jag dagen med ett yogapass på idrotten. För övrigt så har jag levt i slowmotion idag, i alla fall min hjärna. Ganska festligt faktiskt. Måste säga att det har varit roligaste och flummigaste dagen på länge, haha.

nu måste jag rusa kamrater! Robin och Peder är snart här, vi ska till Västerås och titta på alice i underlandet.
puss


gos

Konstig dag, som avslutas med en mysig kväll men älskling.

puss!

bilder från i lördags













tack brudar för en trevlig och härlig kväll!

jobb

Hej mina trogna bloggläsare(ca 2 st kan känna sig träffade). Nu är jag hemma hos papi, vi har ätit korv. Idag har jag ringt och sökt ca 20 jobb, utan framgång. Men ska ringa några imorgon och lämna några cv:n på lördag, så lite framsteg. Ikväll är the true blood!!!!!!!!!!(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), lycka. Kommer bli sent i säng men det är det fan värt. Imorgon kommer min bästa robin hem, vad veckan har gått snabbt! Jisses. Men det är bara bra. Även solen har varit och hälsat på, har försökt mig på solterapi med hjälp av massor med promenader, man blir ju så glad, har hopp om framtiden. Just nu längtar jag till lady gaga, kiss, festival(?), motorcykel, sol, bad osv osv osv. Sen så blir jag ju stor tjej i juli också, 18 feta, inte illa elin.

nu ska jag lära mig min låt som jag ska sjunga på audition i skolan imorgon, jag är och förblir en tidsoptimist.
bildne är tagen några dagar efter vår hemkomst från gran canaria. brunisch


balett

Tjena! Nyss hemkommen från skolan, avis? Tänkte väl det. Idag har jag dansat balett. Jag har gjort ca 100 "tåhävningar" per dag för att stärka fötterna så det gick jätte bra att dansa tåspetssko idag, roligt med resultat! För övrigt hade jag utvecklingssamtal idag, gick fint. Förutom att min mentor gav mig 2 veckors totalt träningsförbud. För jag har haft benhinneinflammation så länge att den blivit kronisk. Jag ha försökt allt. Men jag kommer inte klara av att inte träna på TVÅ VECKOR, kommer klättra på väggarna. Jag som tränar minst 3 timmar per dag. Men jag ska total chilla på påsklovet(som är om 3 veckor).

Nu ska jag duscha sen krypa ner och titta på desperate. Puss och kram


bildkälla:http://www.betterphoto.com/uploads/processed/0816/0804162307521img_4682_.jpg

måndag

Ännu en vecka har tagit plats. Hoppas den går fort så jag får helg snart. Idag efter danslektionen så tog jag en promenad i solen här i Västerås, det var skönt och man kunde ana våren, lite. Längtar till snön försvinner så man kan börja springa, konditionen är inte på topp vänner. Nu sitter jag i skolan igen och väntar på dansen. Har precis skrivit klart min lägesrapport tills utvecklingssamtalet imorgon, what to do now? Ska nog söka jobb och kolla upp nummer. Vann inget på bingolotto igår heller, typiskt. Någon som vill att inte elin ska ha några pengar verkar det som.

Jag längtar sjukt mycket tills jag kommer hem i vår mysiga lilla lägenhet i Köping(21.30, döda mig). Då ska jag äta, duscha, sitta i massagestolen och sedan lägga mig i sängen på min spikmatta, sedan så ska jag sova, så jävla hårt.

Tjingeling

inspi(red)

Hej hopp. Nu ligger jag i sängen och gluttar på sex and the city. Det var en mycket trevlig kväll igår måste jag säga, mys! I morse gjorde mamma omelett till mig, super gott. Jag slänger upp lite bilder från igå senare. Nu ska jag fortsätta mysa med min älksling.







oh boy you left me speechless

Heeeei bloggen!(med fjortis röst). Sitter just nu hos mickis. Hon har gjort en fin sminkning på mig, känns kul med lite annorlunda. Med tanke på att jag bara kör på mascara och rouge(ibland eyeliner och knallrött läppstift). Vi ska börja korka upp nu, och vi ska även köpa hem en pizza att dela på. Är sjukt hungrig, har inte ätit sen frukost, inte likt elin inte.

vi ses i dimman

sunny honey

Hej kamrater! Nu är jag hemma från arboga. Kvällen bjöd på pizza och film hos robins bror rickard. Vaknade 12 idag, har drömt massa konstiga drömmar om Lisbeth Salander haha... Vaknade brevid min sol som sa att det var sol ute, hurra! Jag ska nu göra lite skolarbete sen ska jag och mickis ut och gå med hundarna. Sen verkar kvällen bjuda på partey.

puss&puss


poker face

Hemma efter en energitagande dag. Men snart ska jag lossa ankar igen och bege mig till min älskling. Vi är redo för äventyr men äventyren verkar inte vara redo för oss, attans. Bio? Fest? Mys? vem vet vad natten har att bjuda på, ett sjujävla trevligt sällskap i alla fall. Och jag längtar mer och mer till lady gaga, shit vad vi ska dansa och skrika halsarna av oss, hoppas inte jag råkar ha någon föreställning då bara.

Tanken slog mig idag att alla mina vänner är så sjukt jävla snygga! helt galet. modeller hela högen. lav ya bitches.

hångel / eran elin


det är vår nu, älskling

Hola! Sista dagen på lovet, behöver inte ens nämna vad jag tycker om det. Min prins sov här ikväll, men han åkte och träna och jag har varit ute och gått med zmilla i det fina vädret en timme. Man känner att våren är på väg nu, på riktigt. Nu måste jag få lite vettigt gjort så jag njuta av kvällen. Vad som händer visar sig. Jag ska söka jobb, plugga, gå till bissens och fixa en tröja med tryck och laga mat. Eller ska man köra på pizza? ja, det blir nog så. Fick ett sms från mallan brallan imorse som gjorde min dag, en förfrågan om jag ville på lady gaga med henne! Nog för att jag har väldigt, väldigt dåligt med pengar men det löser sig, allt löser sig! Det kommer bli så jävla ös. Vi ska dansa och sjunga i Globen den 7 maj, för jävla fint.

Nej nu ska jag dricka mitt nya SUPER DUPER GODA tee, mareld heter det. Köpte det i Gävle på en teeaffär. Det är ett grönt tee med massa bär i så det får en mer söt smak än ett vanligt grönt tee. livet leker.

En sak till, jag är nu en lycklig ägare till ett par låga röda converse(igen). pusspusspusspusspill

NU SKA JAG OCH LINDA SNART ÅAK TILL VÄSTERÅS OCH VARA MED PÅ AUDITION TILL KÖRSLAGET :D fasr jag tror inte jag vågar så jag ska nog bara vara med som stöd till min rockstjärna


home

im home homies! borta bra men hemma bäst. nu ska jag packa upp och sen hoppa in i duschen sen ska jag knalla iväg till Linda för vi ska ha musikalkväll! Kolla på film och (egentligen) äta pizza, men jag har nyss ätit en fet kinabuffé så vi skippar det. Och ikväll kommer min kära hem, som jag har längtat!

kram

längtan


new jacket

Hello mates. Jag befinner mig i Gävle. Jag dricket tee och taggar till TRUE BLOOD som börjar om cirkus en kvart. sex och vampyrer, det är grejer det. Har gått och väntat en evighet på att blodis ska börja igen, och fick mig en glad överraskning när jag satt och bläddra lite i tidningen i morse. Ringde mitt hjärta linda som låg och sov hihihi. And this is my new lover(one of them).

en puss här och en puss där


bildz

jag, lindis och julle fikade på latte någon fredag för några veckor sedan. och bilder säger mer än ord, så enjoy!



kex

nämen tjena kexen är ni här och smular?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0