dont talk about moonshine.

Idag är jag lite muntrare än gårdagen, tur det. Tog en fin sovmorgon på min lediga dag, hann även med latte-lunch med Isa samt en liten promenad. Har städat hela lägenheten för att få livet att gå runt. Kom även nyss hem från träningen med mami. Bodypump = träningsvärk imorgon. Dessutom så var tidningen där och fota, så det kommer bildbevis på att jag var där haha.

Nu ska jag snart ge mig ut på en sista promenad med bäbis. Blir att knalla till hemköp och köpa Loka - tycker att jag är värd det. Resten av kvällen spenderas i sängen, vid TVn.

En extra puss idag till mina fina, sanna vänner. Ni är guld värda.


inte alltid som du tror

Hej. Inte mycket som har hänt. Hela helgen har varit som en dimma, har mest bara sovit. Det var bra att jag fick vila ut lite. Väggen var skrämmande nära. Imorgon är jag ledig. Jag ska göra asbolut ingenting. Sitter och kollar på bilder från förr och analyserar mitt liv. Vad har jag gjort? Vad gör jag? Och vad fan ska jag göra? Antar att detta är ens student tankar, jag är inte ensam. Jag ser tillbaka och ser hur lycklig jag var, inte för att jag inte är lycklig nu men allt var så enkelt. Behövde inte riktigt oroa mig för framtiden, att bli något, oroade mig inte för vilka som gick att lita på och inte, oroade mig varken för ekonomi eller politik. Men kanske är det så att jag är mer medveten nu? Eller tänkar jag bara för mycket? Jag skulle behöva en riktig promenad och prata. Malin och Sofie kan känna sig träffade.

Senaste tiden har jag även tänkt mycket på döden. Mina vänners projektarbete berörda mig djupt då den handlade om en flicka som gick bort i cancer. En nära vän till familjen och mig gick nyligen bort i cancer. Jag har fortfarande inte riktigt hunnit bearbeta det, eller snarare klarat av. Jag använder ofast humorn till att försvara mig.

Jag har inte så mycket mer att säga denna afton. Det är dags att tänka på refrängen. Puss




ja fast nej

Här sitter jag. Trött som en apa. Enda anledningen till att jag orkar skriva ett blogginlägg är för att jag inte orkar resa mig upp. Skelar gör jag också. Har tagit 4 magtabletter mot magen(logiskt) för att hindra magkatarren som är på väg. Det vore ju..extremt opassande.

Men imorgon är projektarbetet så gott som slut. Två föreställningar samt en rapport kvar att skriva. Sen kan vi lägga det här bakom oss, klappa oss själva på axeln och lämna det för var det va. Hela min fanclub kommer och ser kvällsföreställningen imorgon, vilket är extemt kul!

Längtar till helgens äventyr! Fredag blir det middag för att fira amanda, sne krogen. Pluto. Om jag kommer hem eller ej visar sig, annars så skedar jag med maddis. Living on the edge du vet. Lördag ska jag till sthlm med min kära för att gå på MC-mässa. Jag må erkänna att jag är måttligt intresserad, men fina hojar är alltid en fröjd för ögat, och likaså mitt sällskap.

Klockan är nu typ 20.00 och jag kryper ner. Sömn är bland det bästa som finns. Bästa läkemedlet, speciellt om man är trött.

Puss

So Berry

Idag har inte varit en bra dag, men inte alla dagar kan ju vara det. Många tankar i skallen. Tur att min underbara mamma finns - min vapendragare och bollplank genom livet. Hur kan en person veta allt och alltid säga det rätta? Hon är min idol. Det finns inget ont i henne. Inte någonstans.

Hur som helst har jag äntligen hittat mitt läppstift som jag letat efter i 10000 år. So Berry från Maxfactor. Bilderna kommer från http://nyheter24.se/modette/agnesalmvarn



Hands up in the air like we don't care


och hennes nya fina vänner tror dom vet vart hon kommer ifrån.

Hej masters. Igår var det super mysigt hos Johanna och Sara, och det blev ännu mer mysigare när jag och johanna låg och skeda hela kvällen, eller i alla fall våra rumpor. Idag kikade vi in vad sala-city hade att erbjuda. Råkade fynda. Kaos när jag skulle hem pga inställda tåg men det slutade med att jag åkte taxi (som sj betalde) genom halva sverige med en smått galen (men snäll) chaffis. Hem kom jag ju. Nu har jag varit och slitit i lägenheten med rob. Tar ett break för att laga mat till två hungriga arbetare, sen blir det att fortsätta hela natten. Och även imorgon. Har även inhandlat en massageolja idag, som jag hoppas på att kunna inviga ikväll - ont i ryggen av att sitta i kontiga ställningar och måla element.


tjött

Hej fisar, allt väl? Åkte hem tidigare från skolan idag. Behövde sova då mina ögon gick i kors, bokstavligt talat. Jag har en skelning på ena ögat men den syns yp inte i vanliga fall men när jag blir trött då jävlar. Sovit några timmar sen blev jag effektiv. Tog en runda med lilla zmilla i skogen så hon fick busa av sig, åt på latte med isa &mickis, städat lägenheten åt mamma och skrivit en lång jävla loggbok. Nu ska jag knalla till hemköp och köpa loka och halloumi. Sen decka med rob.

Kul va?

puss

Det rullar på

Hej! Onsdagen är avklarad. Skolan rullar på och likaså livet. Projektarbetet går framåt och idag är det två veckor tills vår föreställning. Jag ångrar lite att jag åt upp all choklad igår för jag är väldans sugen på det nu haha. Har ont lite här och var i kroppen, men varför inte liksom. Imorgon kommer min godis hem! Happiness. nu ska jag packa om väskan sen kila till bussen som tar mig till papi och hans sköna soffa. Japp får bli en tv-kväll.


glad

Lyckligaste jag. Det gör absolut ingenting att vakna 04.00 när du ligger bredvid mig. Världens finaste dök upp igår vid min ytterdörr med rosor, choklad och loka. Snacka om vardagslyx!

Bröt mitt nyårslöfte igår, men de är ju till för att brytas. Och jag hade ju redan brytit det. Men är det rea så är det. Köpte en hallonröd/orange tunika samt ett solpuder igår, och fick även hem mitt finfina örhänge i världens sötaste box med en lapp där det stod tack elin <3 Snabb leverans var det också! Great.

Skolan har börjat. Började bra med att jag fick ett jobb, men blev av med det en halvtimme senare. Jag och linda åt donk samt att vi hade värsta tajmingen på tåget. Är dock bitter över att min cykel blev stulen på julafton så jag måste gå till coh från tåget vilket jag förlorar både tid och energi på. Men får ju motion....

På fredag ska jag ta bussen/tåget till sala till min kära Johanna där jag sedan ska övernatta, mys! Saknar henne. Och har träffat henne allt för lite på senaste tiden...

Nu ska jag göra frullebulle sen knalla till tåget. Den långa, långa vandringen.

tabben

HAHA vilken tabbe i förra inlägget. Skryter över att jag har hållt mina nyårslöften och sen typ 2 rader ner så visar jag vad jag nyss har klickat hem. Bra där Elin. Men det känns ganska oskyldigt då jag vart på jakt efter det där örhänget ett bra tag och det har alltid varit slut... Skyller på det

kors

Hej pussar. Trött elin som sitter och dricker lite tee.. Igår somnade jag 18.00 och vaknade 08.00 av att klockan ringde. Om jag inte haft något alarm skulle jag säkerligen sova några timmar till. Gårdagens badhusbesök var lyckat! Tova är ju världens underbaraste unge. Efter det så gjorde jag ultraljud på hjärtat och fick remiss till västerås. Hann även träffa Isa och Mickis. Idag har jag gått en långpromenad med zmillis och varit i skolan och dansat bort julgodiset. Det går bra än så länge med mina tre nyårslöften! Ingen cola, alkohol eller shopping på en månad.

Snart kommer rob hit och myser. Vi ska kolla på Filip och Fredrik! Förresten så klicka jag hem detta fina örhänge idag från coccoo.se

bilder osv

Heey. En ny vecka har tagit fart, som även råkar vara den sista på jullovet. Idag så har jag mest latat mig i sängen. Men har även varit flitig i köket och gjort en rejäl måltid samt maddes goda lakritskola. Mamma och jag tog en spontan latte på latte, på vägen hem gick viförbi bion och såg att narnia visades, så vi körde en spontan bio. Mysigt. Vardagslyx is the shit. Imorgon, eller idag..eller ja.. ska jag umgås med mn syster och lilla tova. Vi ska åka och bada! Favorit i repris. Efter det ska jag till läkaren igen och undersöka hjärtat mitt mer. Ska även hinna med gymträning med fina Emily. Resten av veckan då? Jo på onsdag blir det att ta tåget till västerås där det ska jobbas med projektarbetet. Sen ska jag och min kära åka med min och mina syskons familj till värmland. Ska bli roligt! Där väntas skidor, tunnbad och oxfilé(viktigt).

Igår så fotades jag av Nicklas Eriksson, det var roligt och det blev fina bilder! I si sådär 6 timmar höll vi på och det känns lite i kroppen och fötterna idag, men fett värt det! Här kommer någar bilder




absolut


jamen, visst

Nämen gott nytt år vänner! Det här året kommer bli grymt på alla sätt, har en vag känsla av att 2011 kommer gå, fruktansvärt snabbt. Vad har jag gjort? Saknat mig? Jag har tränat, ätit, pussas, slitit och bara chillat. Och festat, ja jävlar vad jag har festat. Nu är det vit månad som gäller. Har haft alkohol i kroppen varannandag i två veckor nu, men ska man fira så ska man. Mitt nyår var fint och väldigt spontant. Började källen emd att äta finmiddag med min kärlek. Hur som helst så slutade det med att vi kom hem runt 5 på morgon. Trötta och nöjda. Började mitt nya och nyttiga liv med en brunch på donken, men heeey tog ramlösa istället för cola - framsteg.

Idag kommer jag inte ta många kliv. Och idag är det faktiskt tillåtet. Imorgon ska jag fotograferas, nervös men glad.
Håller på att avinstallera alla mina sims spel eftersom min lilla dator inte pallar trycket. Buhu.

Nu ska jag fortsätta göra absolut ingenting. Tjingeling

RSS 2.0