fu

Orka att ni orkar


plugg

Mamma ringer:"Pluggar du?""Ja" så sitter man vid datorn ;pPpPPPpp

Borde
verkligen
göra
svenskan

nostalgi

Hej blogggeeen. Har varit en okej dag. Missade dock tåget men sånt händer, ingen big deal liksom. Nu är jag hemma och lyssnar på vackra thåström. Wow nostalgi på hög nivå. Tar mig tillbaka till mina yngre dagar när jag var en liten flicka med ett krossat hjärta och en förvirrad hjärna. På den tiden visste jag varken ut eller in. Älskar texter som man får tolka exakt hur man vill, och ingen kan säga vad som är rätt och fel. Om ni vill ge denna man en chans så ska jag föreslå er att lyssna på: Ståaldrigstill, Flickan med guld, Hjärter dam, fanfanfan, alla vill till himlen, hon o han & ingen neråt sång. Do it!

Nu kommer nog pappa snart, stackarn fick jobba över.
FÖRESTÄLLNING IMORGON! nervi. Med lasershow och grejer.

buss och kran

Jag står aldrig still


Men se goddag är ni här?
Är ni verkligen kvar?
Det trodde jag aldrig,
men ni har väl inget val.

Men snälla ingen panik här
för jag har aldrig begärt
att ni ska stå ut med
mina skrik o min värld

Varje dag av mitt liv,
varje andetag tar tid.
Jag står aldrig still.

Ni vet jag har feber,
det fick jag redan som barn.
Måste visa att jag lever,
så därav mitt tjat.

Varje dag av mitt liv,
varje andetag tar tid.
Jag står aldrig still
Jag står aldrig still.

Kom och titta på mig,
hör min sammetsröst.
En äkta gaphals,
jag skriker jävligt högt.

(Thåström - ståaldrigstill)

vardagslyx

Hey mates. Ännu en vecka har tagit plats. Moder natur har humörssvängningar och det verkar hon inte vara ensam om. Herregud, människor är som djur ibland. Naturens lagar verkar gälla. Nåväl, en trött elin är vad jag är för tillfället. Saknar motivation och inspiration och jag som annars är så full med energi och skratt är ganska utpumpad. Varför vet jag inte för jag chillar hårdast. Låt oss skylla på vädret. Hmm valborg på fredag. Min älskling ska till Linköping till Jonas och för mig lutar det åt grillning, dricka och trevligt sällskap. För övrigt så ska jag snart ut och powerwalka med Isa, ska bara dricka upp mitt kaffe så är jag startklar.

Juste! Jag unnade mig lite vardsalyx idag. Grillade kycklingspett med ris och jordnötsås från Moom Thai. Aaah kan inte bli fel.

6 veckor till sommarlov. Vi klarar det.

Straight from my heart to you




söndagisch

Hej bloggeeen. Okej nu kör vi en sammanfattning av min myshelg. I fredags efter skolan och dansen åkte jag till papi. Vi köpte pizza och tittade på talang. Senare kom min sweetheart och sov över. Lördag. Var ute och övningskörde med mamma sen tog vi oss till Kungsör "city" där det var marknad och tivoli. Lilla Tova var också med, frukstansvärt mysigt hade vi. Och vi avsultade med att äta kinamat mmm. Sen sov jag några timmar sen hem till mami. Blec tv och pussar resten av lördagen. Idag så grät jag lite när min väckarklocka ringde, daxs att åka till skolan. På en söndag... Tur att min prins var snäll och körde mig. Men det kändes helt okej ändå för vi dansa och min grupp gör det roligare. Nu har jag ganska nyss kommit hem och ligger utslagen i sängen, mår skit. Vad hände? Vill inte bli sjuk..

Nu ska jag sova lite sen bär det av till papi där det bjuds på tacos<3<3<3<3<3<3 och binglotto, som vanligt.

Take care

puss

ledsen

Ledsen mates. Har verkligen verkligen haft fullt upp. Och det fortsätter jag att ha. Nu ska jag mysa med min pojkvän och tittade på körslaget.

pussas

morgon

Morrn! Dax för skola, ska bli roligt faktiskt. Två danslektioner idag, plus att jag ska springa medan jag väntar på den andra.

pussa


dans

Idag har jag varit på balettelevskolans audition för deras vårföreställning. And guess what, mitt solo kom vidare!!!!!!!!!!!!!!! Lycklig tjej! Så sista söndagen i maj så kommer föreställningarna äga rum(2 st). Du kommer va va vava?

PUUUUUUUUUUUUUSSSSS

så här känner jag mig just nu


love

Ibland, ler man åt sin egen tillvaro. Jag har bara fina och fantastiska saker att se fram emot med fina och fantastiska människor. Jag älskar människor, speciellt mina människor. Speciellt min egen människa, min varma, otroligt vackra människa. Det här mina vänner, är kärlek. Vi har varit tillsammans över 3 år men han får mig fortfarande att känna mig som en fnissande liten nykär flicka med dansande fjärilar i magen. Jag vill ge honom allt han vill ha, allt han pekar på och drömmer om. Kanske är det mina tonårshormoner som spökar just nu eller så känner jag bara för att skriva lite om det bästa som hänt mig.

Straight from my heart to you


ringz

Nya, fina ringar
alla från h&m






älskade älskade du

Jag
vill
inte

upp


leave us kids alone!

We don't need no education
We dont need no thought control



Min älskade och fina syster yster kom till köping idag för lite springträning, jävlar vad bra dte gick. Vi sprang 5 km som på räls, med bra fart dessutom, befriande. Mina eksem har blivit lite bättre men jag ser fortfarande ut som en pizza. Har pussats med robin ett tag men han drog ganska nyss till en homie. Undrar vad jag ska göra.. Orkar jag fixa mig och försöka (antagligen förjävels) fixa fejjan och ta tummen ur arslet och vara social? Kanske, kanske inte. Troligtvis inte.



"Wrong, do it again!"
"If you don't eat your meat, you can't have any pudding. How can you
have any pudding if you don't eat your meat?"
"You! Yes, you behind the bikesheds, stand still laddy!"

pizzafejs

Åkte direkt efter skolan till arboga igår, mys. Blev talang och godis. Idag har jag övningskört, och det gick otroligt bra! Mamma har köpt ben and jerry's cookie dought och cola till mig, lycka. Idag ska jag nog inte visa mig ute... Hela mitt asnikte har blommat upp i härliga eksem som är helt knallröda så jag ser ut som ett pizzafejs, roligt.

aight

Inställda lektioner = hem och decka i sängen, ska tillbaka till västerås sen och dansa. Härligt väder det har varit! Känner mig för övrigt väldigt glad i kroppen och knoppen, sen så finns det alltid saker som drar ner en i skiten, men sånt är livet. Idag får jag äntligen träffa världens finaste människa, längtar!

Nu ska jag fortsätta att titta på hollywoodfruar på webbtv.

puss på er alla fina och snälla


Måndag

Nu har slutspurten mot sommarlovet tagit plats! En ganska rolig dag för övrigt. Efter skolan så följde jag med amanda hem, mys. Vi (läs:amanda) lagade mat och tittade på top model, sen så plugga vi (läs:amanda). Vi for sedan vår kos till ICA där det blev naturgodis. Om en halvtimme börjar dansen, kulisch!

puz
z
z
z

pass

Tillbaka från mitt pass, ska snart gå till bussen som tar mig till kungan för bingolotto med pappsen. Ni hör ju själva hur man far mellan städerna, helt sinnes. Passet gick strålande och vi svettades på riktigt bra. Imorgon börjar skolan, jag vill inte riktigt. Orkar inte riktigt. Men va ärä, 8 veckor kvar till sommarlov? Det fixar vi.




och akta dig för människor
för människor gör dig illa om dom kan


sö ndag

Hej! Min helg har varit riktigt fin. Igår åkte jag och robin till marieberg för lite shopping (och tacos<3<3<3<3<3<3<3). Hittade massa fint och har fortfarande pengar kvar, eller?

Vaknade upp i arboga. Sen så bar det av till Kungsör för att intervallträna/springträna med syster Anna. Säger bara när spyr har du 40% kvar att ge. Dog lite. Men skönt och roligt vare. Sen hem till papi och gjorde klart min solodans, audition nästa söndag! gah. Nu är jag i Köping och ska äta mammas godia GI köttbullar och min goda med dock inte GI pasta. Sen blir det skynda till fplkets park där jag ska hålla mitt sista pass, du kommer? bra

love

brunsch

Brunch på latte med älskling. Hem. Städa. Springa.
hej

rain

Torsdag, redan...

Idag har jag lunchat med Jonna på latte och fyndat lite på 2-hand. Har även hunnit vara till sjukgymnasten och fått lite massage, inte helt fel. Det här har varit ett av de bästa loven på länge måste jag säga, så skönt att bara vara hemma i lilla Köping och träffa massa kompisar som man aldrig har tid att träffa annars, och lägga sig när man vill och sova tills man vaknar. Livet leker. Ikväll kommer min underbara kille hem, varje cell i min kropp längtar efter honom. Hamburage ikväll? Troligtvis.

Tankarna går i mitt huvud att jag ska ut och springa i regnet, skulle vara så skönt och fräscht, men jag känner mig ganska lat och vill bara ligga i sängen och kolla på tv och äta godis. Vi får se om mitt samvete vinner.

Världens bästa ES08DN


ramones



det är vår nu, hjärtat


Ni bör lyssna på min våriga och hjärtliga spotify-lista, ba att trycka.

natti


Friends

Det var länge sedan jag skratta så mycket som jag gjorde igår. Började med att spåra på stan med Mickis, vi drog även en latte och kom fram till två blivande facebook klubbar: "Vi som gillar att byta bord" och "vi som kallar allt mastigt". Herregud, ni hör ju själva. Efter det så blev det träning i två timmar, först en medelgympapass sen en kvart efter det skivstångsträning i grupp, mycket roligt och skönt, men ack så jobbigt. Sedan så skynda jag hem, och resten av kvällen bjöd på bastumys hemma hos mig med Linda, Jonna och Isa. Var väldigt skönt att basta och jag körde både en ansiktsmask och hårmask, nu är jag som ny. Efter det så drog vi till donken (suprise). Där hängde vi och alla övertuffa barn och åt bigmac. Vägen hem var värst, men bäst, haha man kan inte annat än att älska mina fina vänner.

puss på rej


tisdag

Heeeeey! Nu sitter jag här i min rosa morgonrock och afrohår som står åt alla håll och kanter, med en kopp tee i handen, så klart. Har twilight filmen på i bakrunden och hör vampyrer som fräser och spottar, jag känner mig som hemma, fast jag är ju hemma... vad konstigt det blev.

Igår va det en mycket mysig kväll hos mickis. Vi åt gurka och morötter i dipp samt halloumi. smaskens. Vi kollade på boston tea party, pratade tattoos samt tittade på helt sinnes fula och misslyckade tatueringar på internet. Haha vad gick fel kan man undra. Skratta så tårarna spruta till folk som hade tatuera in porträtt på sin unge/fru som ser ut som monster, haha fy.


hejdå vår


Lov

Godermorgon kamrater. Oj vad jag har sovit. Jag ska dock inte sova bort hela lovet men var tvungen att passa på när min fina var här, han åker till Norge idag. Vi vann dessvärre inget på bingolotto igår men tacosen var god. Vi åkte senare hemåt mot köping och förbi Linda där vi lånade en film, A hard days night med Beatles. Kan ju inte annat än älska älska älska. Dessa 4 underbara pojkar som har gjort så mycket underbar musik, you have to see it!

Nåväl, nu har jag nyss ätit frukost och ska snart ge mig ut i springspåret. Det var så skönt att springa sist så jag ger det en chans till. Juste! Idag fick jag den glada nyheten av mallan att vi slipper oroa oss för tåg och tunnelbanor och grejer när vi ska på gaga, bara raka vägen buss fram och tillbaka, som gjort! Toppen! Gjorde min dag lite. Ikväll ska jag umgås med min fina vän Mikaela. Vi ska kolla på kattporr och mysa. Hennes stiliga hankatt Artie ska få hem en flicka nämligen. Jag är dock livrädd för katter så vi får se hur det går, allergisk är jag också.

Lovet har börjat, jag ska slappa sönder men lite effektiv måste jag vara. Jag ska...
Göra min solodans
Göra klart min redovisning om växthuseffekten
Basta, hårinpackning, hårmask, ta bort förhårdnader.. you name it
Träna, springa, gå, pass, yoga, dansa
Träffa Linda och göra klart vårt idrottspass
Träffa homies
Sova sönder och äta gott


Det här blir nog ett bra lov



VÅRISCH


sunny

Hejsan! Ahh jag fick min frukost från bivur i solen ändå, äntligen. Min trogna och hungriga vän Linda tackade inte nej (som alla andra bakis-köpingsbor gjorde). Jag köpte en god baugette och kaffe och linda köpte fikabröd, vi satt ett bra tag i parken i solen och bara njöt och prata, lilla zmilla var också med, såklart. Sen cykla vi till kicks där Linda köpte hårfärg sen begav vi oss hemåt åt oliak håll. Väl hemma så slängde jag mig ut i solen med saft och bulle, inte helt fel. Nu ska jag städa mitt äckliga rum, sen ska jag städa hela lägenheten så mami blir glad när hon kommer hem. Om några timmar kommer pappa och hämtar mig och så åker jag till Kungsör för att äta tacos och spela bingolotto med papi, Hilevi och robi., jag ska lätt vinna miljonen, bilen och solresan. Lite bilder från dagen kan jag bjuda på, duktig bloggare som jag är.

En extra puss till mina tjejer som ska äta middag i västerås i dag, ät lite till mig med <3






Godermorgon!

Hej snyggingar. Gårdagen blev inte så lugn som jag trodde. Isa kom hit och sne gav vi oss ut i jakt på en öppen affär, tamefan allt va stängt men efter mycket om och men så kom vi till willys och köpte våra salladsgrejer. Sen gjorde vi världens godaste sallad, vi tänkte även göra efterätt med smält choklad och jordgubbar men det blev....mindre bra. Sen kom rob hit och mitt i natten gick alla 3 till donken, lite summer-feeling.

Idag vakna jag med tuppen och gick ut med zmilla på en timmes promenad i solen. Nu vill jag ha frukost på bivur men robin sover och ingen svarar på sms, typiskt.

PUSS

Påsk

Hej. Det här med blogg är nog inte riktigt min grej ändå, men jag fortsätter kämpa, bara för er 2 trogna läsare. LOV. Det säger allt. Igår så åkte jag, pappa, hilevi, syster och hennes man på trav i Eskilstuna. Jag vann givetvis ingenting eftersom jag bara spelar på de fina hästarna, jag är så ytlig. Sen bar det hem till Köping där det blev påskmiddag. På kvällen så stack mamma och anna till bishops, och jag och robin kolla på pirater. Idag vaknade jag av solljus, hurra! Har nyligen varit ute och sprungit 6 km och gått 3 så det blir ju nästan en mil, även min korv zmilla rörde på benen. Nu ska jag kila ner till hemköp och köpa fetaost och kyckling till min sallad. Det blir en lugn och skön kväll hemma, jag är hundvakt och mamma är på kryssning så jag ska vila rumpan av mig.

Lite bilder från killer queen och gårdagen. puss i påsk.









RSS 2.0