roadtrips and roadkills

morrn.

Jag har varit väldigt aktiv den här veckan. I måndags blev det att cykla 1 mil med Isa Sallanto och nakenbada på malmön, mycket trevligt och mycket..naket. I tisdags var jag ju ut och jogga si sådär 2 km, inte mycket att hurra för men med tanke på att jag inte tränat på typ en månad så mjukstartar vi. I onsdags blev det att cykla ca 1 mil med min kära Johanna Jansson. Vi cyklade till min stuga där vi låg o stekte i poolen hela dagen, även grillat bjöds det på. Igår så invigde jag mitt gymkort! 1,5 timme hårdträning. Ca 4 km på bandet och den en ordentlig genomkörare med alla maskiner, och givetvis stretch. Idag smärtar kroppen men jag klagar inte! Skönt att vara igång.

Så nu har jag skrytit klart om hur duktig jag är :)

Shiet det är inte alls långt kvar till uppskrivning och uppkörningen (får lite panik). Men det ska nog gå bra, ska plugga under hela min och robins roadtrip som vi påbörjar idag. Ska träna vägskyltar och regler mm. Sen har jag ju bokat några körlektioner veckan innan det är dags. Spännande va? Igår betalade jag förresten min första räkning, själv! Har ju blitt vuxen och skaffat bankdosa*stolt*. Nu är alla körkortsavgifter betalda, och om allt går som det ska så har mitt körkort gått på ca 7 lakan..

Back to the roadtrip! Idag åker vi, om typ en halvtimme när vi druckit kaffe. Först bär det av mot Östhammar, öregrund. Där ska vi njuta av kusten och varandra. Mot kvällen bär det av mot gävle där vi ska övernatta. Imorgon så bär det troligtvis av till sundsvall, där vi ska bo på fint hotell och äta frukostbuffé hihi. Resten av resan kommer vi troligtvis spendera i Ö-vik, mys!

Nej nu ska jag väcka liv i min pojkvän... om han fortfarande andas?

(puss på dig min favorit malin som är hemma från england, hoppas du haft det fetast!)



Tröja från Gina med spettsrygg, me like.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0