Hehehej!

Nämen tjenare lovers. Okej ska berätta lite som hänt, lite sammanfattat sådär. Igår var det dax för Köpinsyran. Började hemma hos Fanny med alla fina och roliga tjejer, puss på er. Därefter ner på stan där jag tappa bort alla typ. Träffade blondie som var övertaggad på karusellerna, så det blev några rundor. Jag dog lite av läskighet, men blev ett barn på nytt. Isa sög på radiobilarna så hårt, så hårt. Hem tidigt, var dränkt katt av allt regn samt att jag skulle upp 7 för att sedan åka till Västerås för genrep inför föreställning på teatern. Genreper gick sådär, men desto bättre gick föreställningen. Riktigt nöjd faktiskt, mitt solo gick super om man bortser från att jag ställde stolen fel så jag blev headcutad haha såg kul ut på videon, men man lär sig av sina misstag. Hela min fanclub var och titta och heja på mig. Mamma, Pappa, Hilevi, Katrina, Anna, Sandra, Moster och Robin, som även köpte jätte fina ocg många blommor till mig, gladisch. Efter föreställningen så fick jag veta en otroligt rolig sak. Blev så lycklig att jag började gråta i min systers famn. Gråter bara jag tänker på det, av lycka. Gjorde min dag fullständigt. Nåväl, sen blev det donkie och sen hem och duscha av avatar-sminket. Är fortfarande blå i örat såg jag nyss.

Min hud är helt förstörd. I en dans ska vi vara helt svarta i ansiktet och på en helt blåa. Och det är ju som om vi har haft 2 föreställningar idag om man räknar med genis. Nåväl, det är värt det för vi är så koola.

Ikväll blir det bara mys och gos hemma. Jag vill så gärna gå på sex and the city 2 men rob är inte så taggad på det.. Nåväl, blir väl film och något gotti.

Film på mitt solo kanske kommer senare, där kommer ni även få se min tabbe. Jga bjuder påt. Det kommer även bli många tårar imorgon, och inte bara från mig.

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0